Zbogom detinjstvo: Suri Kruz slika je i prilika svoje majke, a s ocem Tomom Kruzom 10 godina nema kontakt (foto)

Zbogom detinjstvo: Suri Kruz slika je i prilika svoje majke, a s ocem Tomom Kruzom 10 godina nema kontakt (foto)

Autor: | 19/03/2022

0

Suri Kruz izrasla je u prelepu tinejdžerku

Sa mamom živi u Njujorku, vozi se gradskim prevozom i živi kao sva normalna deca, a sa tatom nema kontakt najmanje deset godina. Toliko je već prošlo od razvoda Toma Kruza i Kejti Holms. Eksperti za Holivud tvrde da slavni glumac nije tražio starateljstvo nad ćerkom iz “sajentoloških razloga”, ali nema ni veze - o Suri se sasvim dobro brine njegova bivša supruga. Ako je nešto i nasledila od oca, to nije izgled. Što je starija, a u aprilu će proslaviti 16. rođendan, sve više liči na majku, od koje se retko odvaja.

Pročitajte: Suri Kruz u suzama, reči Toma Kruza su je slomile!

Getty Images

 

Kada imate toliko poznate roditelje, ne možete da se sakrijete. Suri je pred očima sveta od trenutka kada je izašla iz porodilišta u Santa Moniki, pa smo tako pratili sve faze njenog odrastanja. Imala je pet godina kada su je upisali u edukativni centar koji je osnovao Vil Smit, takođe sledbenik sajentologije, a kada se sa Kejti odselila na drugi kraj Amerike, u Njujork, počela je da pohađa katoličku osnovnu školu gde je morala da nosi uniformu. Međutim, viđali smo je i u opuštenijim odevnim kombinacijama kada se sa mamom šetala gradom.

Pročitajte: Prelepa ćerka Antonija Banderasa na crvenom tepihu u drugi plan bacila slavnog oca (foto)

Profimedia

 

Poslednje fotografije, nastale u Vest vilidžu, boemskom kvartu Menhetna, otkrivaju da se Suri Kruz danas oblači opuštenije, po meri jedne tinejdžerke. Promenila se, što je logično, ali i sada bismo odmah pogodili čije je dete kada bismo je sreli na ulici.

Pročitajte: Susret sa ocem nakon 13 godina? Ćerka Toma Kruza donela neočekivanu odluku

Profimedia

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti