Lea Šekarić otvorila dušu: Suprug mi je tražio 75.000 evra da se odrekne naše ćerke

Lea Šekarić otvorila dušu: Suprug mi je tražio 75.000 evra da se odrekne naše ćerke

Autor: | 21/02/2022

1

Ćerka Jasne Šekarić prvi put o velikoj borbi 

Lea Šekariććerka legendarne olimpijske šampionke Jasne Šekarić, sa ćerkicom Sofi napustila je supruga i Egipat i vratila se kod majke u Srbiju. Posle ispovesti njenog supruga Saida Abubakra, Lea je otvorila dušu i po prvi put do detalja ispričala kako je izgledao njen život prethodnih meseci i zašto je ostavila oca svog deteta.

Pročitajte: Porodična drama Jasne Šekarić - Ćerka Lea sa bebom u naručju pobegla od supruga, borba za starateljstvo počinje

Instagram

 

Naime, Sajed poznatiji kao Mado King javno je pričao da je Lea otela njihovu ćerku, dok je ona iznela šokantnu tvrdnju da je njen partner tražio novac, i to 75.000 evra, da se odrekne svih zakonom zagarantovanih prava vezanih za malenu Sofi.

- Otišla sam u Egipat vođena emocijama ka ocu mog deteta i vratila se vođena emocijama ka svom detetu. Davala sam bezbroj prilika toj vezi iako mi je bilo teško da priznam da on nije osoba kakvom mi se predstavljao. Rasla sam uz majku, koja je, iako razvedena i vrhunski sportista, uvek davala primer osobe kojoj lenjost i prepuštanje životnim okolnostima nisu opcija - počela je priču Lea za Srpski Telegraf i Republika.rs i priznala kako su izgledali njeni trudnički dani, kao i život van Srbije:

Pročitajte: Jasna Šekarić - Dosta je bilo, neka sada drugi pucaju

Instagram

 

- Tokom drugog stanja, kao i porođaja, imala sam podršku ženskog dela porodice. Mama i tetka su došle u Hurgadu da budu s nama i majka je u potpunosti finansirala naš život i moje kontrole, kao i porođaj. S ove pozicije to može da se smatra greškom jer od tog momenta jedini izvor prihoda koji smo imali u toj vezi su sredstva koja su davali moji roditelji, dok je on bio potpuno nezainteresovan da preuzme odgovornost i potraži posao kojim bi mogao da nas izdržava. Shvativši da, kao stranac u Egiptu, imam izuzetno male mogućnosti da se zaposlim i detetu omogućim uslove za život kao u svojoj zemlji, odlučujem se za povratak u Beograd. Iskreno rečeno, došle su do izražaja velike razlike koje imamo i on sigurno nije osoba s kojom bih mogla da provodim dane svog života.

Ćerka Jasne Šekarić priznala stravičnu istinu 

Nakon ovoga Lea je šokirala činjenicom da joj Sajed, čovek s kojim ima dete, traži određenu sumu novca da bi se odrekao ćerke:

 

 

- Otac mog deteta je bio upoznat i saglasan s mojim i detetovim odlaskom za Srbiju i potpisao je sve papire potrebne za dolazak u Srbiju i registraciju deteta kao srpskog državljanina. Ali s našim odlaskom doživeo je otrežnjenje jer je izgubio priliv koji je moja porodica omogućavala, pa je zatražio 75.000 evra da se odrekne svih zakonom zagarantovanih prava (kada je dete u pitanju). Znači, on je procenio da naše dete vredi 75.000 evra. Napominjem da ocu mog deteta nijednog momenta nije rečeno da neće moći da vidi svoju ćerku. On zna na kojoj smo adresi i samo je potrebno da pre toga izvadi putne isprave. U cilju zaštite svog deteta, što njenom ocu, očigledno, nije bio prioritet, po ovom pitanju se više neću oglašavati.

Komentari (1)

Loading
Marina 19:58 23.02.2022
Odgovori

Naravno da podržavam da se vrati sa detetom i da dete bude naš državljanin. Za to kažem BRAVO, ali mi nije jasno zašto je uopšte bila sa ovom ****** od čoveka. Šta je htela, šta je očekivala

hellomagazin.rs hellomagazin