Večiti neženja bio je oženjen, sada bi slavio 30 godina braka: Ovako je Mima Karadžić izgledao na svom venčanju (foto)

Večiti neženja bio je oženjen, sada bi slavio 30 godina braka: Ovako je Mima Karadžić izgledao na svom venčanju (foto)

Autor: | 15/03/2022

0

Brak Mime Karadžića ove godine bi zaokružio tri decenije

Mada ga mnogi smatraju „večitim neženjom“, istina je da je Milutin ‒ Mima Karadžić jednom rekao „da“ pred matičarem. Da je brak potrajao, ove godine bi slavio tri decenije staža. 

Pročitajte: Mima Karadžić je ludeo za njom, a ona sada u petoj deceniji čeka prvo dete (foto)

Boško Karanović

 

Naime, Mima je davne 1992. godine u Crnoj Gori upoznao Sunčicu Đurić, koja je letovala u Herceg Novom.Venčali su se u Beogradu, posle nekoliko meseci zabavljanja, na njegovu krsnu slavu, Aranđelovdan. Slavlje je bilo organizovano u paviljonu „Cvijeta Zuzorić“, a događaj su ispratile „TV novosti“. 

Pročitajte: Glumac bio u braku - Ko je dama kojoj je Mima Karadžić pre tri decenije rekao "da"?

tv novosti printscreen

 

Mladoženja je na venčanju nosio teget odelo, a mlada venčanicu roze boje i mašnicu u kosi. Kumovi su im bili Žarko Laušević, Mimin kolega i blizak prijatelj još od studentskih dana, i dramaturg Hajdana Baletić. Nažalost, brak nije potrajao, Sunčica i Milutin su se razveli, a glumac se više nije ženio.

Pročitajte: Mima Karadžić ostavio devojku pred venčanje Upravo smo završili tu ljubavnu romansu!

tv novosti printscreen

 

Portal republikasrpska.net pre desetak godina pisao je da bivša gospođa Karadžić radi u marketingu jedne državne firme i tom prilikom naveo je nekoliko zanimljivih podataka. 

‒ Sunčica i Mima uzeli su se iz ljubavi i bili su u braku dve i po godine. U početku su živeli na Vračaru, da bi zatim otputovali u Australiju, gde su proveli devet meseci. Po povratku u Srbiju, još nekoliko meseci su živeli zajedno na Dorćolu, a onda su se razveli. Jednostavno, emocije su nestale i njih dvoje su odlučili da stave tačnu na brak i nastave svako svojim putem ‒ preneli su reči neimenovanog izvora koji je, očigledno, bio blizak bivšim supružnicima. 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin