Mima Karadžić je ludeo za njom, a ona sada u petoj deceniji čeka prvo dete (foto)

Mima Karadžić je ludeo za njom, a ona sada u petoj deceniji čeka prvo dete (foto)

Autor: | 27/02/2021

3

Mima Karadžić, šmeker i zavodnik, i u sedmoj deceniji, uživa u poslu koji radi, a dosta pažnje posvećuje i svom fizičkom izgledu. Pažnja lepšeg pola mu ne nedostaje, a mnoge dame bi sve dale da budu supruge našeg proslavljenog glumca

Pročitajte: Glumac bio u braku - Ko je dama kojoj je Mima Karadžić pre tri decenije rekao "da"?

 

 

I dok javnost sa nestrpljenjem iščekuje da Mima Karadžić pokaže svoju lepšu polovinu i stane na ludi kamen, o jednoj devojci pričaće se dugo. Iako su u vezi i strasnoj ljubavi bili samo kao glumci u seriji "Budva na pjenu od mora", Mila Kovač i Savo Bačić i danas su publici idealan par. 

 

 

Hrvatsku glumicu Leonu Paraminski (42), koja je igrala Milu, obožavali su muškarci u seriji "Budva na pjenu od mora". Bila je ljubavnica Save Bačića kojeg je tumačio Mima Karadžić i jači pol ostavljala bez daha. 

Pročitajte: Mima Karadžić sa suzama u očima - Nedu sam video pre 10 dana, smejali smo se i šalili

 

 

Stekla je veliku slavu, ali je odmah nakon završetka serije odlučila da promeni život iz korena, spakovala kofere i sa suprugom Tinom Komljenovićem (38) 2014. godine se preselila u Ameriku i dom u Zagrebu zamenila domom u toploj Santa Barbari, piše "Mondo". Njen suprug, inače inženjer elektrotehnike, tada je dobio poslovnu ponudu koja se ne odbija, a lepa Leona ga je u tome podržala.

- U svojim dvadesetima sam živela u Los Anđelesu tri i po meseca i tada sam stekla neke prijatelje i ostvarila kontakte, pa ću im se svakako javiti. No Tin i ja ćemo za početak biti dovoljni jedno drugome - izjavila je tada fatalna Leona, koja će se uskoro po prvi put, u petoj deceniji života, ostvariti u ulozi majke. 

Kako piše "dnevnik.hr", Leona i njen suprug čekaju prvo dete, a budući da glumica nije mogla da zatrudni prirodnim putem, podvrgli su se vantelesnoj oplodnji.

 

Mima Karadžić je oduvek bio očaran njenom lepotom

Leona je pre nekoliko godina dobila ponudu koju ni sama nije odbila - da predaje glumu pred kamerama na Santa Barbara Siti koledžu. Imala je zapaženu ulogu i u drugoj sezoni serije "Senke nad Balkanom", pogotovo zbog vrele scene sa Marijom Bergam, a rekla je za "Kurir" kako rad sa Draganom Bjelogrlićem nikada neće zaboraviti i da joj je to bilo jedno od lepših snimanja u životu.

Iako je već godinama u Americi, jednom prilikom je rekla da zna da će se jednog dana vratiti u Evropu. 

Pogledajte kako Mila Kovač, za kojom je Mima Karadžić ludeo u popularnoj seriji, danas izgleda. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Komentari (3)

Loading
Nikola 14:30 28.02.2021
Odgovori

( videlo se da naslovi filmova nisu pisani u nominativu ,nepotrebno...)

hellomagazin.rs hellomagazin