Mima Karadžić ostavio devojku pred venčanje: Upravo smo završili tu ljubavnu romansu!

Mima Karadžić ostavio devojku pred venčanje: Upravo smo završili tu ljubavnu romansu!

Autor: | 30/03/2017

0

Mima Karadžić (61) dugo je bežao od braka i sad kad je konačno hteo da odvede pred matičara trideset tri godine mlađu adviokaticu Nevenu Matić, njih dvoje su raskinuli!

Glumac je planirao da krajem avgusta konačno izgovori sudbonosno „da“ svojoj pravnici, ali od toga neće biti ništa jer je između njih pukla tikva. Oni su pre dva dana raskinuli šestomesečnu vezu. Da su planovi za venčanje propali, potvrdio je Karadžić za Kurir.

- Upravo smo završili tu ljubavnu romansu. Eto, bilo je svega, ali sad je to to. Hvala vam na raspitivanju i lepim željama, ali idemo dalje u radne pobede - optimistično je rekao glumac, ne želeći da ulazi u detalje raskida, ali ni o propalom venčanju.

Mima Karadžić iskreno: Nikada nisam želeo da budem sa jednom osobom do kraja života

Mimin blizak prijatelj otkrio je da je skoro sve bilo spremno za svadbu, od koje nisu hteli da prave medijsku halabuku, ali ni on ne zna razlog zbog kog su Mima i Nevena stavili tačku na svoju ljubav.

- Maltene je sve bilo ugovoreno. Ceremonija je trebalo da bude krajem avgusta na Adi Bojani. Mima je bio siguran da je Nevena žena pored koje će provesti ostatak života. Upoznao ju je sa bratom Milanom Karadžićem, najužim članovima porodice i prijateljima. Svi su je bili već prihvatili kao snajku i samo su čekali pozivnice za venčanje. U poslednjem trenutku su odustali od veselja i Mima je ponovo slobodan strelac - završava izvor za pomenuti list.

Šta vi mislite?

Da li će se Mima Karadžić ikada oženiti?

Ne, nikada, on je večno neženja
Kada bude imao 80 godina možda se i prevari
Naravno, samo da nađe pravu

Pogledajte rezultate

Loading ... Loading ...

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs/m.g. Antonio Ahel/ATAImages
Tagovi: Mima Karadžić