Ćerka Dragana Bjelogrlića objavila prelepe vesti, ponosnom ocu svi čestitaju

Ćerka Dragana Bjelogrlića objavila prelepe vesti, ponosnom ocu svi čestitaju

Autor: | 14/02/2023

1

„Novi dan”, jutarnji program televizije N1, dobija pojačanje. Uigranom timu pridružuje se Mia Bjelogrlić, ćerka Dragana Bjelogrlića, koja će gledaoce vikendom voditi kroz najvažnije i najaktuelnije teme i razgovarati sa brojnim sagovornicima u studiju.

Pročitajte: Dragan Bjelogrlić u retkom izlasku sa suprugom - Niko ne zna koliko Maja ima godina, a evo zašto su je sve žene sinoć ogovarale FOTO

Boško Karanović

 

Ćerka Dragana Bjelogrlića je već nekoliko meseci član informativne redakcije N1, a gledaoci su imali priliku da prate njene priloge u različitim emisijama, kao i segment „Tumač stvarnosti” koji ide u okviru jutarnjeg programa ponedeljkom i sredom.

Pročitajte: Ovu atraktivnu plavušu gledate na televiziji, a niste imali pojma da je snaja Zorice Brunclik FOTO

N1 screenshot

 

Mia je diplomirala međunarodne odnose na Fakultetu političkih nauka. Tri godine provela je u sektoru za odnose sa medijima pri Evropskoj uniji i Unicefu. Autorka je i producentkinja dokumentarnog serijala o položaju žena u Srbiji „Ona se budi”, koji je emitovan na televiziji N1 2022. godine. Dobitnica je nagrade „Ženska hrabrost”.

− Novinarski posao na N1 televiziji jedna je od važnijih stvari koja mi se desila u životu, a izgradnja novinarske karijere u slobodnom i profesionalnom okruženju privilegija. Mnogo se radujem novom izazovu i započinjanju dana sa našim gledaocima. Osećam odgovornost prema njima i verujem da nas čekaju zanimljiva zajednička jutra sa aktuelnim temama, ali i analizama društvenih pojava i fenomena. Volela bih da se među mojim gostima nađe više mladih ljudi, kao i onih koji do sada nisu bili mnogo zastupljeni u medijima, a imaju šta da kažu – istakla je Mia Bjelogrlić.

Instagram

 

 

 

Komentari (1)

Loading
Mara 09:48 15.02.2023
Odgovori

Ono kada je prosecan glumac i reziser ispod proseka ovoliko uspesan! Je li radno angazovao i kucne ljubimce, pitam se? E, Srbijo medju sljivama, zauvek!

hellomagazin.rs N1 promo

Slične Vesti