Lep, mlad i uspešan: Anju Alač svi odlično znate, a ovo je tajanstveni sin Vesne Čipčić (foto)

Lep, mlad i uspešan: Anju Alač svi odlično znate, a ovo je tajanstveni sin Vesne Čipčić (foto)

04/03/2022

1

Sin Vesne Čipčić je mladi reditelj

Iako su mu otac, majka i šest godina starija sestra glumci, Ivan Vanja Alač odlučio je da krene drugim putem, ne udaljavajući se od umetnosti.

‒ Ceo život sam želeo da budem reditelj. To mi je uvek bio prvi izbor, možda zato što sam znao loše strane glumačkog poziva ‒ kaže sin Vesne Čipčić i Aleksandra Alača.

Pročitajte: Vesnu Čipčić muž je ostavio posle 23 godine braka i oženio mlađu - Fotografije kao dokaz da je sreća nekada bila tu

Instagram

 

Mladi reditelj, student profesora Nikite Milivojevića, nedavno se predstavio publici debitantskom predstavom „Beogradska trilogija“, koja se igra na sceni Jugoslovenskog dramskog pozorišta.

Odgovarajući na pitanje da li mu je prezime i porodični „pedigre“ teret ili prednost, Ivan Alač je u intervjuu za jedan hrvatski portal istakao:

‒ Zavisi šta želite. Ako vam je cilj da budete uspešni po svaku cenu, onda je prednost. Međutim, ukoliko želite da vaš rad cene neki ljudi koje vi cenite i da vas gledaju isključivo kroz prizmu vašeg rada, onda može da bude izazov, pogotovo na početku.

Pročitajte: Ponosna baka Vesna Čipčić uz trubače i brojne goste slavila rođenje unuka, Nataša Ninković i Vesna Trivalić najveselije

Instagram

 

U šali je dodao:

‒ U početku sam bio sin Vesne Čipčić, zatim na studijama u Novom Sadu sin Saše Alača, a po povratku u Beograd postao sam Anjin brat. Sigurnim korakom idem ka tituli čoveka jer više članova porodice nemam.

Pročitajte: Pijanista oduševio - Anja Alač isprošena usred predstave (video)

Instagram

 

Kad nije okupiran pozorištem, koje je za njega koliko profesija, toliko ljubav, Ivan Alač bavi se sportom.

‒ Sport smatram izuzetno bitnim po psihičko zdravlje. Dok treniram misli su mi bistrije, cirkulacija mi se probudi i ideje lakše dolaze. Glavni hobi mi je pisanje. Odatle je valjda sve i krenulo. Pišem pesme i priče, a trenutno radim i na scenariju za dugometražni film.

Instagram

 

Komentari (1)

Loading
Danica 23:37 08.09.2022
Odgovori

Bas su lepa Vesnina deca , Anja lutka na mamu, a sin na tatu , svi slatki !

hellomagazin.rs Mirko Tabašević