Anju svi znamo, a njega retko viđamo: Ovo je sin Vesne Čipčić, ima dva imena i opasan je frajer FOTO

Anju svi znamo, a njega retko viđamo: Ovo je sin Vesne Čipčić, ima dva imena i opasan je frajer FOTO

Autor: | 28/03/2023

0

Sin Vesne Čipčić ne eksponira se u javnosti

Vesna Čipčić otvorila je svoju tematsku izložbu crteža klovnova „Moji veseli drugari“ u Beogradskom dramskom pozorištu koju su posetili njeni saradnici, prijatelji i članovi porodice.

Pročitajte: Vesnu Čipčić muž je ostavio posle 23 godine braka i oženio mlađu - Fotografije kao dokaz da je sreća nekada bila tu, emotivno

ATA Images

 

Slavna glumica iz braka sa kolegom Aleksandrom Alačem ima dvoje dece. Poznato je da je ćerka Anja Alač krenula njihovim profesionalnim putem i opredelila se za glumu, dok sin Ivan Vanja ne voli da se eksponira bez velikog razloga. Mamina izložba bila je jedna od retkih prilika da ga vidimo na jednom javnom događaju.

Pročitajte: Strašan udarac za Anju Alač - Studentkinje sa fakulteta njenog muža Pijaniste ga optužuju za UZNEMIRAVANJE

ATA Images

 

Sin Vesne Čipčić je reditelj i o tom pozivu je maštao čitavog života. Krajem prošle godine predstavio se publici debitantskom predstavom „Beogradska trilogija“. Pozorište je za Ivana više od profesije, to je njegova prva ljubav. U retkim pojavljivanjima u medijima rekao je da nikada nije hteo da bude glumac zato što je dobro upoznat sa svim lošim stranama tog posla.

Pisanje i sport njegove su druge dve pasije. Zna koliko je fizička aktivnost bitna za mentalno i telesno zdravlje, a treniranje mu pomaže da razbistri misli i da bolje stvara. Ono što se i dalje ne zna o Ivanu jeste da li je neka devojka uspela da zarobi njegovo srce, jer ljubavni život krije kao zmija noge.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti