Vesnu Čipčić muž je ostavio posle 23 godine braka i oženio mlađu: Fotografije kao dokaz da je sreća nekada bila tu, emotivno

Vesnu Čipčić muž je ostavio posle 23 godine braka i oženio mlađu: Fotografije kao dokaz da je sreća nekada bila tu, emotivno

Autor: | 20/01/2022

10

Bivši muž Vesne Čipčić oženio je Milicu Kralj

Prvih dana januara Milica Kralj i AleksandarSaša Alač rekli su „da“ pred matičarem i tako krunisali svoju 12 godina dugu ljubavnu priču.

Uvažena pozorišna rediteljka, ćerka glumačkog barda Petra Kralja, i glumac Beogradskog dramskog pozorišta upoznali su se 2008. godine. Ubrzo zatim on se razveo od dotadašnje supruge Vesne Čipčić, sa kojom ima dvoje dece, Anju i Ivana.

Pročitajte: Fotka sa venčanja! Oženio se bivši muž Vesne Čipčić i otac Anje Alač, mlada vam je i te kako poznata (foto)

Instagram

 

O toj „epizodi“ Vesna je svedočila:

‒ Najveći kolaps u mom intimnom životu je razvod braka posle 23 godine. To je nešto što je ostavilo dubok trag u meni, ali čak ni ta situacija u kojoj sam se našla, nemila i izuzetno neprijatna, nije mi slomila krila i nije me onesposobila za dalji let. Tužna sam zbog dece, žao mi je, jer sve nije moralo tako, ali bože moj, nisu moja deca jedina čiji su se roditelji razveli.

Mirko Tabašević

 

Bivši muž Vesne Čipčić o privatnom životu nikada nije pričao 

Aleksandar Alač nikada u javnosti nije govorio ni o braku sa Vesnom Čipčić, ni o ljubavi sa Milicom Kralj. Jedini zajednički intervju dali su pre četiri godine za Gloriju, a tema je bila – kulinarstvo.

Tom prilikom je otkrio da kao rođeni Dalmatinac voli da priprema specijalitete od ribe, ali i druge slane specijalitete, dok je Milica zadužena za slatkiše.

Pročitajte: Suze radosnice Vesne Čipčić - Najmilija publika na premijeri, Anja i Andrej glumici priredili savršeno iznenađenje (foto)

Instagram

 

‒ Saša je samo jednom, kad je izgubio opkladu, a kladili smo se na finale „Lige šampiona“, pravio kolač. Bila je to neka čokoladna poslastica iz njegovog detinjstva, veoma ukusna, ali nikad više nije to ponovio. A ja se ne mešam oko pečenja i pasulja, tu je on neprikosnoven ‒ ispričala je Milica Kralj i otkrila detalj iz njihove svakodnevice.

‒ Dalmatinci, kao što se zna, posle ručka dremaju. I vole da ih uspavljuju zvuci iz kuhinje dok žena rasprema posuđe. Pošto meni nekada i nije do toga, ne vodim računa koliku buku pravim kad slažem tanjire i šerpe, pa me on opominje da budem tiša.

Pročitajte: Bivši muž Vesne Čipčić već deset godina u vezi sa ćerkom ovog čuvenog glumca (foto)

Instagram

 

„Mi smo se venčali“, napisala je Milica uz fotografiju koju je na svom nalogu na „Tviteru“ objavila 5. januara, i tako sa celim svetom podelila sreću zbog početka novog poglavlja zajedničkog života sa Aleksandrom ‒ Sašom Alačem.

Twitter

 

 

 

Komentari (10)

Loading
Tijana 08:44 21.01.2022
Odgovori

Zaljubio se covek, sta ce jedan je zivot! I Vesna je nastavila dalje, deca su odrasla, sve je to za ljude!

Goxi 10:44 21.01.2022
Odgovori

Ma super.Koliko god da si veliko dete odlazak oca baš boli.Ostane osećaj da te izdao.da mu je nešto drugo važnije.Izgubi se bliskost.prošle su godine.tog oca sve manje poznaješ.on tebe sve manje poznaje To je to.Ne pričajte da je lako

Dragana 12:04 21.01.2022
Odgovori

Sa ko***a na m******! Tako bi rekao naš narod! Čuj, zaljubio se???? Sve što bih napisala, nije za medije!

Ljiljana 13:17 21.01.2022
Odgovori

Verujem da je Vesna bila povredjena. Ako je za utehu, Milica Kralj joj nije ni bluzu. I ako je razlika u godinama Izmedju njih dve.

Marinela 13:58 21.01.2022
Odgovori

Pitam se kakva je Milica Kralj kada je čovek ostavio ovu boginju od žene zbog nje? Lepša nije, to vidimo na fotkama. Možda je bolja osoba. Lepe žene nekad znaju biti zahtevne i teške za održavanje. Uglavnom, bolje miran razvod nego brak u kome nema sloge ni poštovanja.

Helena 14:49 21.01.2022
Odgovori

Kad nađeš srodnu dušu, nije važno je li ona, prema nečijem ukusu, ružnija, ili lepša od tebe, od tvoje bivše... Možeš misliti čime se neki bave. Ljudi se prevazilaze. Retko kad rastu zajedno i na isti način. Ispune svrhu. I jednostavno ideš dalje. Oni koji ostaju, bilo bi pametnije da razumeju da je sve što se dešava najbolje za nas.

NYC 10019 16:21 22.01.2022
Odgovori

Milica Kralj, koja nije ni do kolena Vesni Cipcic, je rasturila njihov brak pre 12 g. Sramota. I ona i Aleksandar grade sreću na tudjoj nesreći. Ostavljenoj porodici nije nikada lako…Srećom, Vesna i deca su krenuli dalje.

Mila 18:00 09.09.2022
Odgovori

Oženio mlađu samo po godinama, Vesna i sad izgleda mlađa i lepša od nje. Mora da je sam u sebi imao kakav problem, možda mu nedostajala majka ili je na neki drugi način postao zavisan od gospođe rediteljke kao što to urade i žene glumice kad završe u vezi sa rediteljem, jer im na neki način dođe kao poslodavac. Verovatno to Vesna nije htela da trpi, pa se priklonio tamo gde može.

Miki 15:30 12.09.2022
Odgovori

Nije ni do kolena Vesni Čipčić i ako je toliko mlađa. Ali rediteljka je to a on glumac, zavisan od reditelja kao što to vrlo često budu i žene glumice, pa idu od reditelja do reditelja.

hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti

Najnovije vesti