Svetla na Ajfelovom tornju u ponoć su promenila boju: Željko i Milica Mitrović ćerki Andrei priredili gala proslavu 21. rođendana (video)

Svetla na Ajfelovom tornju u ponoć su promenila boju: Željko i Milica Mitrović ćerki Andrei priredili gala proslavu 21. rođendana (video)

Autor: | 01/03/2022

0

Andrea Mitrović, mlađa ćerka Željka i Milice Mitrović, sinoć je neobičnom proslavom obeležila 21. rođendan. Presrećna slavljenica u društvu najmilijih dočekala je rođendan u Parizu, uz prelep vatromet, crveni tepih, zvuke gitare i pogled na Ajfelov toranj.

Pročitajte: Moja najveća sreća - Andrea Mitrovića proslavila prvu godišnjicu veze sa zgodnim Amerikancem (foto)

Milica i Željko pobrinuli su se da njihova ćerka dobije proslavu kakvu zaslužuje pa je sve bilo glamurozno i spektakularno. Tačno u ponoć svetla na Ajfelovom tornju su specijalno slavljenici u čast promenila boju.

„U podnožju Ajfelovog tornja dočekasmo Andrein 21. rođendan! Tačno u ponoć promenismo svetla na Ajfelovom tornju! Draga moja Anči, srećan ti rođendan“, napisao je ponosno Željko na svom Instagramu.

Andrea Mitrović o ovome nije mogla ni da sanja 

Sestrin rođendan nije želela da propusti ni Kristina koja je na žurku stigla u pratnji bogatog verenika Ilije.

Andrea Mitrović je blistala, osmeh nije skidala sa lica, a od nje se nije odvajao njen dečko Šon Parnet, sa kojim je dve godine u harmoničnoj vezi. Parnet je, inače, budući doktor. Amerikanac je, iz Prinstona, i studira medicinu na fakultetu u Beogradu. Spojio je lepo sa korisnim – može da se posveti i učenju i svojoj devojci.

„Andrea, hvala ti što postojiš“, kratko joj je poručila majka na Instagramu.

Instagram

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti