Luksuzan život ćerke Željka Mitrovića: Kristina na bundu i tašnu potrošila čitavo bogatstvo FOTO

Luksuzan život ćerke Željka Mitrovića: Kristina na bundu i tašnu potrošila čitavo bogatstvo FOTO

Autor: | 15/12/2022

1

Život ćerke Željka Mitrovića odiše luksuzom

Život ćerke Željka Mitrovića privlači veliku pažnju javnosti od kada je pre tri godine uplovila u vezu sa jednim od najmlađih milijardera sveta, Kazahstancem Ilijom.

Pročitajte: Biće prelepa mlada - Kristina Mitrović više nije plavuša, Ilija je oduševljen (foto)

Instagram

 

Iako se retko pojavljuje u javnosti, Kristina Mitrović na Instagramu redovno objavljuje fotografije sa putovanja, iz luksuznih hotela i šopinga, a sudeći po onome što se na njoj može videti, bira samo najskuplje modne brendove.

Najnovija fotografija ćerke Željka Mitrovića koja je nastala u Londonu, izazvala je posebnu pažnju, budući da nosi „Hermes“ tašnu od oko 13.000 evra i bundu od činčile premium kvaliteta koja košta bar još toliko.

Pročitajte: Pravo u raj - Ćerka Željka Mitrovića uživa na luksuznoj destinaciji, mladi milijarder ponovo ju je oborio s nogu (foto)

Instagram

 

Instagram

 

Podsetimo, nedavno je Ćerka Željka Mitrovića pokazala je na Instagramu gde proslavlja godišnjicu veze sa svojim verenikom Ilijom. 

Mitrovićeva naslednica je snimila svaki detalj neverovatno luksuznog apartmana u kojem su odseli u Londonu, a koji pripada jednom od najskupljih hotela u svetu. Raj oko njih podseća na enterijer masivnih vila u vlasništvu najbogatijih ljudi sveta, a posebno deo sa bibliotekom koja je san mnogih ljudi.

Noćenje u hotelu u kojem je apartman, u sobi sa velikim krevetom, košta 2.000 evra, dok je cena apartmana nekoliko puta veća.

Komentari (1)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti

Najnovije vesti