Upoznajte Emiliju: Željko Mitrović prvi put pokazao unuku (foto)

Upoznajte Emiliju: Željko Mitrović prvi put pokazao unuku (foto)

05/04/2021

1

Unuka Željka Mitrovića, desetomesečna Emilija, očaraće vas

Aleksandar, sin Željka Mitrovića, koga je dobio u braku s nekadašnjom pevačicom Sonjom Mitrović Hani, u junu prošle godine postao je otac prvi put. Sa svojom izabranicom već dugo je u vezi, a usled pandemije virusa korona svadba, koja je bila zakazana za proleće 2020. godine, morala je da bude otkazana. 

Pročitajte: Milica i Željko Mitrović - U našem braku sve je savršeno osim jedne stvari

Iako nije poznato da li su se novopečeni roditelji u krugu najmilijih jedno drugom zarekli na večnu ljubav, dolazak devojčice propraćen je uz pesmu i slavlje. I ovih dana ponovo je veselo u domu vlasnika „Pinka“, a povod je rođendan majke Željka Mitrovića. 

„Srećan ti rođendan! P. S. Iz nekog razloga keva nije htela da duva svećice“, napisao je Željko u opisu fotografije sa svojom majkom Miladijom, a onda je usledilo i prelepo iznenađenje. Porodičnom veselju prisustvovali su svi članovi porodice, supruga Milica Mitrović, ćerke Sandra i Andrea, sin Aleksandar, njegova partnerka, bivša žena Sonja Mitrović Hani, kao i najomiljeniji član – beba Emilija. Sin Željka Mitrovića odlučio je da zabeleži emotivan trenutak dok se deka igra sa unukom, a fotografija je oduševila javnost. 

Instagram

Na bakinom rođendanu nije bila samo unuka Kristina, Željkova ćerka, koja sa verenikom trenutno u Moskvi.

 

Komentari (1)

Loading
Mima 06:59 06.04.2021
Odgovori

Pored svih ljudskih negativnosti,koje promovise svaki dan preko zadruge,neka taj pogubljeni narod podseti na najvece ljudske vrednosti,roditelje i potomstvo.

hellomagazin.rs Instagram

Slične Vesti

Pročitajte još

Najnovije vesti