Upoznajte Emiliju: Željko Mitrović prvi put pokazao unuku (foto)

Upoznajte Emiliju: Željko Mitrović prvi put pokazao unuku (foto)

Autor: | 05/04/2021

2

Unuka Željka Mitrovića, desetomesečna Emilija, očaraće vas

Aleksandar, sin Željka Mitrovića, koga je dobio u braku s nekadašnjom pevačicom Sonjom Mitrović Hani, u junu prošle godine postao je otac prvi put. Sa svojom izabranicom već dugo je u vezi, a usled pandemije virusa korona svadba, koja je bila zakazana za proleće 2020. godine, morala je da bude otkazana. 

Pročitajte: Milica i Željko Mitrović - U našem braku sve je savršeno osim jedne stvari

Iako nije poznato da li su se novopečeni roditelji u krugu najmilijih jedno drugom zarekli na večnu ljubav, dolazak devojčice propraćen je uz pesmu i slavlje. I ovih dana ponovo je veselo u domu vlasnika „Pinka“, a povod je rođendan majke Željka Mitrovića. 

„Srećan ti rođendan! P. S. Iz nekog razloga keva nije htela da duva svećice“, napisao je Željko u opisu fotografije sa svojom majkom Miladijom, a onda je usledilo i prelepo iznenađenje. Porodičnom veselju prisustvovali su svi članovi porodice, supruga Milica Mitrović, ćerke Sandra i Andrea, sin Aleksandar, njegova partnerka, bivša žena Sonja Mitrović Hani, kao i najomiljeniji član – beba Emilija. Sin Željka Mitrovića odlučio je da zabeleži emotivan trenutak dok se deka igra sa unukom, a fotografija je oduševila javnost. 

Instagram

Na bakinom rođendanu nije bila samo unuka Kristina, Željkova ćerka, koja sa verenikom trenutno u Moskvi.

 

Komentari (2)

Loading
Mima 06:59 06.04.2021
Odgovori

Pored svih ljudskih negativnosti,koje promovise svaki dan preko zadruge,neka taj pogubljeni narod podseti na najvece ljudske vrednosti,roditelje i potomstvo.

Nadica 19:12 10.01.2023
Odgovori

@ mima Slobodno možeš da promenis kanal ili da izbacis Pink sa svog tv! Niko te ne tera da gledaš ako ne želiš. Inače Emilija je PRESLATKo dete ,tu je beba,a sad je već devojcica od dve godinice.

hellomagazin.rs Instagram

Slične Vesti