Ponosni tata lekar ne zna šta ga je snašlo: Voditeljka Slađana Slavković u 48. godini rodila sina

Ponosni tata lekar ne zna šta ga je snašlo: Voditeljka Slađana Slavković u 48. godini rodila sina

Autor: | 14/12/2021

0

Voditeljka Slađana Slavković-Jovanović dve nedelje posle 47. rođendana postala je majka. Porodila se 3. decembra u GAK „Narodni front“ i na svet donela dečaka koji je dobio ime Vuk.

‒ Zahvaljujući doktorki Vesni sve je prošlo baš kako treba. Dečkonja je krupna beba, izvesno na tatu, a ne na mamu. Vuk je rođen sa tri kilograma i šeststo grama i 52 centimetra i dobio je najvišu ocenu na rođenju. Trudnoća i porođaj bili su toliko lagodni da mi je prosto neprijatno da to naglašavam zbog svih mama koje se namuče dok ugledaju svoje bepče ‒ priča Slađana za „Blic“.

Voditeljka i novinarka „B92“, koja je upravo izašla iz bolnice, kaže da ih je kod kuće sve čekalo spremno.

Pročitajte: Svaka čast -Voditeljka Slađana Slavković se porodila u 48. godini

‒ Mislim da tata još nije svestan šta ga je snašlo. On je lekar i nije iz sveta medija, pa ne želi da se eksponira, a ja njegovu želju poštujem.

Na pitanje kako se novopečena mama snašla u novoj ulozi voditeljka Slađana Slavković kroz osmeh odgovara:

‒ Često sam i ja kao novinar postavljala pitanje kakav je osećaj biti majka i gledala kako se sagovornice muče da daju odgovor. Sada i ja ne znam šta da kažem, a mislila sam da ću napisati esej kada se to desi. Verovatno su to neki osećaji za koje ne postoje prave reči.

Pročitajte: Voditeljka Slađana Slavković posle velikog životnog izazova - Konačno se iskreno smejem

Voditeljku koja je bila prepoznatljivo lice „BK“ televizije, „Avale“, „Prve“ i „B92“ gledaoci u poslednje vreme nisu imali priliku da vide na malim ekranima. Emisija koju je radila pre dve godine na „B92“ bila je jednosatni pregled „Osvrt“ koji se bavio najvažnijim zbivanjima u politici, biznisu, društvu, zabavi i sportu u Srbiji, regionu i svetu. Kasnije je odlučila da se povuče iza kamera i da obavlja samo urednički posao.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Pročitajte još