Supruga ga je pretukla pred sinovima i napravila pakao od života: Nećete verovati kako danas izgleda Al Dino (foto)

Supruga ga je pretukla pred sinovima i napravila pakao od života: Nećete verovati kako danas izgleda Al Dino (foto)

Autor: | 21/02/2022

1

Al Dino svojim glasom i prelepim baladama “Kopriva” i “I sad me po tebi poznaju” jedan je od retkih pevača koji već sa prvim taktovima ume da natera suze na oči.

Povučen i nenametljiv, bosanskohercegovački kantautor pre nekoliko godina šokirao je javnost priznanjem da je zbog fizičkog i psihičkog nasilja koje je trpeo od supruge Arduane Pribinje-Kurić morao da se razvede.

Pročitajte: Tukla ga žena - Al Dino progovorio o zlostavljanju koje je preživeo

‒ Te večeri sam normalno doveo sinove Arduani. Naš inače loš odnos dodatno je eskalirao zato što Harun nije želeo da ide kod majke. Posle toga usledio je oštar verbalni sukob između nas dvoje, koji je ubrzo prerastao u fizički obračun. Arduana me je čupala za kosu i udarala, doslovno mogu da upotrebim opis koji sam pročitao u nekom tekstu o nama: „Ubila me je kao vola u kupusu“ – rekao je tada Al Dino i dodao da mu je najteže palo to što su njihovi sinovi, gledajući sve to, vrištali od plača pokušavajući da smire roditelje.

Pročitajte: Nasilje u porodici - Voditeljka uhapšena jer je pretukla svog 13 godina mlađeg dečka!

‒ Nisam odgojen da i pomislim na to da fizički nasrnem na ženu, pa se zbog toga ni u jednom trenutku nisam branio ‒ priznao je pevač za „Blic“.

Razvod je usledio posle dve godine povlačenja po sudovima. Arduani su pripala deca, a Al Dinu plaćanje alimentacije. 

Al Dino izgleda bolje nego ikada 

A da je život promenio iz korena i da izgleda bolje nego ikad dokaz su i fotografije koje su pred vama.

 

 

 

 

Komentari (1)

Loading
Milan 18:56 22.02.2022
Odgovori

Važno je znati da se nasilje može desiti svakom muškarcu i da nasilje nije posledica muževljevog ponašanja nego sistema matrijarhata u kome žene imaju moć, a nasilje nad muškarcima je način da one tu moć održe. Nasilje nad muškarcima je primer zloupotrebe moći jednog pola nad drugim i tokom hiljada godina istorije prisutno je u svakoj društvenoj zajednici sve do danas, samo što je to tema o kojoj se malo priča. Zato - prijavite nasilje policiji. Postoje novi članovi Krivičnog zakona Republike Srbije koji kažnjavaju nasilje u porodici i silovanje u braku. Policija je dužna da reaguje po službenoj dužnosti - kada vi prijavite nasilje, oni treba da podnesu krivičnu prijavu. Tu prijavu, SUP dostavlja nadležnom tužilaštvu, a tužilaštvo onda odlučuje da li će nastaviti ili ne postupak. Važno je da imate dokaze o nasilju: lekarska uverenja o telesnim povredama, svedoke o dogadjaju, fotografije. Prijavljivanje može biti teška odluka jer se muškarci boje još većeg fizičkog a iznad svega i psihičkog nasilja. To je veliki korak, jer se ženama daje do znanja da ima neko moćniji od njih, i da je nasilje zločin.

hellomagain.rs hellomagazin