Nasilje u porodici: Voditeljka uhapšena jer je pretukla svog 13 godina mlađeg dečka!

Nasilje u porodici: Voditeljka uhapšena jer je pretukla svog 13 godina mlađeg dečka!

Autor: | 15/12/2019

0

Popularna britanska voditeljka Karolina Flek uhapšena je jer je pretukla svog dečka, a delo je zavedeno kao nasilje u porodici

Nasilje nad ženama je pojava o kojoj se piše i priča, ali koja se teško iskorenjuje, posebno u sredinama gde je žena stavljena u poziciju domaćice, poslušne supruge koja na šamare odgovara ćutanjem. Ali, šta se dešava kada muškarac dobije batine i to od žene?

Popularna britanska voditeljka Karolina Flek osuđena je za nasilje u porodici, jer je pretukla svog mlađanog dečka. 13 godina mlađi Luis Barton je dobio batine od malene i prgave Karoline, jer ga je uhvatila kako razmenjuje poruke s drugom ženom.

https://www.instagram.com/p/B6EB6zrhc4E/

Luis, inačebivši teniser i sadašnji instruktor tenisa, visok i zgodan momak, toliko je izbacio iz takta Karolinu, jer se dopisivao sa gospođom koja je starija od voditeljke 20 godina, da je usledio obračun u kojem su oboje stradali. Ali, nasilje je prijavio komšiluk, jer je lepa voditeljka navodno premlatila dečka i napravila neopisivu galamu i haos.

Svetsko mediji ne prestaju da bruje o ovom nesvakidašnjem obračunu ljubavnika, jer nasilje u porodici se uglavnom vezivalo za muškarce kao počinitelje.

Kako prenosi britanski Daily Mail, Karolina ga je navodno gađala mobilnim telefonom za početak, a policija je na uviđaju pronašla još slomljenog stakla na mestu borbe, na njenom imanju u Islingtonu.

Njen bivši dečko Endrju Bredi je za medije rekao da je Karolina i prema njemu bila agresivna i da je trpeo nasilje dok su bili u vezi.

- Nasilje nema rod napisao je Endrju kraj fotografije na kojoj je dokument o sporazumu o privatnosti, na kome su zatamnjeni delovi koje nije želeo da se vide.

https://www.instagram.com/p/B6FtEORAL3K/

Kada se vest proširila, Endrju je na Tviteru napisao: "Tužno što nisam previše iznenađen ovom vešću"

Karolinin predstavnik za štampu je ove Bredijeve navode negirao:

- Sve insinuacije i tvrdnje da je moja klijentkinja bila nasilna prema gospodinu Brediju su izmišljene i netačne - stoji u izjavi.

Karolina je sa Bredijem raskinula prošle godine, nakon čega se on odselio u Sidnej u Australiji, napomenuvši kako je tim potezom "verovatno spasao sopstveni život".

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели latestcelebritygossip (@latestcelebrityscoop) дана 15. Дец 2019. у 6:28 PST

Karolina je uhapšena zbog napada na novog dečka i verenika, za otprilike istu stvar - nasilje u porodici.

- Bio sam normalan dok nju nisam upoznao - navodno je izjavio Luis nakon hapšenja njegove ljubomorne verenice.

https://www.instagram.com/p/B1Gd7PXnjwn/

Ipak, izvori pomenutog medija tvrde da par posle ovoga nije raskinuo, već da su i dalje u ljubavi, te da oboje žale zbog svega što se desilo.

- Luis je veoma uznemiren i osramoćen zbog toga kako se ova situacija okončala. To je bila svađa između dvoje zaljubljenih i ništa od ovoga nije trebalo da završi u javnosti. On nije, niti će podneti tužbu protiv Karoline. On je voli i želi da se stvari vrate što pre u normalu - rekao je izvor blizak paru za Daily Mail.

https://www.instagram.com/p/B6Fs4NXhFVz/

hellomagazin.rs Guliver/Getty