Ni u snu to nisam mogla da zamislim: Danijela Martinović konačno otkrila kakav je osećaj biti slobodan posle 24 godine veze

Ni u snu to nisam mogla da zamislim: Danijela Martinović konačno otkrila kakav je osećaj biti slobodan posle 24 godine veze

Autor: | 19/01/2022

3

Oglasila se Danijela Martinović o raskidu sa Grašom

Prilikom gostovanja u rubrici emisije „IN Magazin“ Danijela Martinović prekršila je zavet ćutanja i podelila interesantne detalje iz privatnog života. Pored ostalog, otkrila je kako je biti slobodan posle dve i po decenije veze:

‒ Vrlo neobično iskustvo, učim da letim. Sloboda je reč koju mnogo volim i koja je višedimenzionalna. Mislim da je najvažniji osećaj slobode unutar nas samih. Ja sam težila toj slobodi, što znači zaista u svemu biti veran sebi. Kako bi rekao Džiboni: „U svemu sada mogu naći nešto lepo i reći živote dobar ti dan“.

Pročitajte: Toliko je želela dete - Petar Grašo postaje otac, oglasila se Danijela Martinović i poslala jasnu poruku (foto)

Instagram

Oglasila se Danijela Martinović - Raskid mi je doneo spektakularne stvari

Raskid ne mora nužno da bude kraj, već novi početak. Hrvatska muzička zvezda koja je nedavno proslavila jubilarni pedeseti rođendan u to se uverila.

‒ Kad sam se osvrnula preko ramena i pogledala u prošlost, jedno od najtežih iskustava donelo mi je takve spektakularne nove stvari u kojima zaista sebe ni u snu nisam mogla da zamislim ‒ zaključila je Danijela.

Pročitajte: Ovo niko nije očekivao - Danijela Martinović jednim potezom pokazala šta misli o Petru Graši i Hani Huljić

Komentari (3)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti

Najnovije vesti