Ljubav koja se pamti: Ova poznata slikarka bila je prva supruga Nebojše Glogovca (foto)

Ljubav koja se pamti: Ova poznata slikarka bila je prva supruga Nebojše Glogovca (foto)

Autor: | 20/02/2022

0

Prva supruga Nebojše Glogovca bila je poznata slikarka Mina Glogovac koju je, prema pisanju domaćih medija, glumac oženio sa 28. godina, 1996. godine.

Pročitajte: Supruga Nebojše Glogovca otvorila dušu - Bila bih srećna da ćerki kažem „ovo je ulica koja nosi ime tvog tate“

Saša Huzjak

 
 

Detalji njihovog bračnog života javnosti nisu poznati, osim činjenice da im je na svadbi kumovao Vojin Ćetković, Nebojšin dugogodišnji prijatelj i kolega. Glogovac je sa Minom dobio dva sina - Miloša i Gavrila, a potom je iz drugog braka sa suprugom Milicom dobio ćerku Sunčicu.

Pročitajte: Posle toliko godina otkriven detalj iz života Nebojše Glogovca, Vojin Ćetković je znao tajnu

Budući da ni Nebojša ni Mina nisu želeli javno da govore o razvodu, u medijima se dugo spekulisalo zbog čega je par odlučio da stavi tačku na svoj brak.

- Njegov razvod od Mine nema nikakve veze sa Milicom. Njih dvoje su u braku bili 18 godina, i jednostavno više nije išlo, nije funkcionisalo onako kako treba. On se pritom dugo lomio da li da uopšte donese takvu odluku, međutim, onda su se na kraju oboje složili u toj odluci da je najbolje da se raziđu, a onda se njemu i Milici desila Sunčica - rekao je pre nekoliko godina izvor za Pink.rs.

Pročitajte: Ista otac - Ćerka Nebojše i Milice Glogovac izrasla je u prelepu devojčicu (foto)

Facebook

 
 

Podsetimo,  Nebojša Glogovac preminuo je 9. februara 2018. godine posle borbe sa teškom bolešću u 48. godini života. Vest o njegovoj smrti duboko je potresla celu Srbiju, a ostavio je iza sebe neutešnu porodicu, prijatelje i kolege.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin