Održali obećanje: Ovo je dokaz da su Ceca i Bogdan posle raskida ostali prijatelji (foto)

Održali obećanje: Ovo je dokaz da su Ceca i Bogdan posle raskida ostali prijatelji (foto)

Autor: | 16/02/2022

1

Ceci Ražnatović i Bogdanu Srejoviću rastanak očigledno nije mnogo teško pao. Ona je otišla na Maldive i vratila se preporođena, a ni on nije gubio vreme. Odlučio je da iskoristi zimu „do daske“, dok još ima snega na planinama, pa ovih dana uživa u „off road“ avanturama na Zlatiboru.

Pročitajte: Razlozi iznenadnog raskida: Ceca i Bogdan jednu stvar uspeli su da sakriju od svih

Instagram

 

Na Instagramu je objavio fotografije nastale u trenucima predaha na „ekspediciji“ tokom koje je savlađivao teren u lendroveru. Popeo se na haubu i skočio visoko u vazduh, opisujući doživljaj kao „nezaboravno iskustvo“. Skače od sreće, uz širok osmeh od uveta do uveta? Da li bi tako trebalo da izgleda neko ko je upravo izašao iz ljubavne priče? Ili, jednostavno, život ide dalje?

Pročitajte: Skrivene poruke: Bogdan Srejović podelio uspomenu na nezaboravan dan sa Cecom, jedan detalj sve iznenadio (foto)

Instagram

 

Kako god bilo, među onima koji su lajkovali Bogdanovu fotografiju primetili smo i jedno poznato ime. Baš poznato... Verovatno ste već pogodili da je u pitanju – Ceca. Dakle, održali su obećanje da će ostati dobri prijatelji i nisu se otpratili ni iz života, ni sa društvenih mreža, što je za svaku pohvalu.

Pročitajte: Bogdan se baš opustio: U večernjim satima uslikan u zagrljaju prelepe crnke, sestra mu nije sigurno (foto)

Instagram

 

Komentari (1)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti

Najnovije vesti