Svi pričaju o ovom Cecinom postupku: Da li je ljubavi došao kraj?

Svi pričaju o ovom Cecinom postupku: Da li je ljubavi došao kraj?

24/02/2021

0

Pošto je Ceca Ražnatović do sada retko koga predstavila kao svog dečka, informacija da je Bogdan njena ljubav postala je velika stvar.

 

 

Pevačica je sa svojim fanovima delila njihove zajedničke trenutke sa sve emotikonima srca, i svima se činilo da je veza ozbiljna. Zajedno su sa porodicom i prijateljima odmarali na planini, bili smo upućeni u dešavanja iz njihovih privatnog života. Najveći dokaz njihove ljubavi, bio je široki osmeh, koji Ceca danima nije skidala s lica.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by C E C A (@cecaraznatovic)

 

Ceca je upoznala i Bogdanove roditelje, a njegova ćerkica Iskra u potpunosti je opčinila pevačicu.

I dok su svi očekivali sledeći korak, Ceca je obrisala njihove zajedničke fotografije što je javnost navelo na sumnju da je ljubavi došao kraj. Ipak na Bogdanovom Instagramu i dalje stoje zajedničke fotografije. Da li je Ceca raskinula sa Bogdanom ili je samo odlučila da svoju privatnost zadrži za sebe - pitanje je na koje su brojni mediji večeras pokušali da dobiju odgovor, a pevačica ih nije dugo držala u neizvesnosti.

- Laž - kratko je Ceca napisala na svom profilu na "Instagramu" i time demantovala da je njenoj ljubavi sa Bogdanom došao kraj. 

Pročitajte: Zaljubljeni Ceca i Bogdan u strasnom zagrljaju-gde su sada otišli?

Hello!

 

 

 

 

 

Podsetimo, Ceca i Bogdan vezu su otpočeli krajem 2020. godine, a od javnosti ne kriju koliko su srećni.

Upoznali su se na rođendanu Cecine prijateljice, a iako su u početku skrivali vezu, od Nove godine su počeli zajedno da se pojavljuju i u javnosti.


 

Komentari (0)

Loading
Story.rs Privatna Arhiva

Slične Vesti

Pročitajte još

Najnovije vesti