Poslednja objava Snežane Pantić ledi krv u žilama, suprugu i ćerki je poručila samo jedno (foto)

Poslednja objava Snežane Pantić ledi krv u žilama, suprugu i ćerki je poručila samo jedno (foto)

Autor: | 10/02/2022

1

Preminula Snežana Perić, njena poslednja objava će vas rasplakati

Jedna od naših najlepših sportistkinja izgubila je bitku sa teškom bolešću. Hrabro se Snežana Perić Pantić borila protiv kancera, ali lavlje srce slavne karatistkinje i nekadašnje svetske šampionke na kraju nije izdržalo.

Pročitajte: Preminula Snežana Perić - Supruga golmana Đorđa Pantića 6 godina vodila bitku sa opakom bolešću

Instagram

 

Tokom proteklih šest godina, koliko je borba trajala, najveću podršku pružala joj je porodica – suprug Đorđe Pantić, bivši golman, i njihova ćerka Manja. Ljubav je bila jača od svega, a krunisana je brakom dan pred početak 2007. godine. Delili su sve sportske i životne pobede i poraze, bili su zajedno čak i kada su ih razdvajale stotine kilometara.

Instagram

 

Pre nego što je preminula Snežana Perić uputila emotivne reči suprugu i ćerki

Poslednjih sezona Đorđe radi kao trener golmana u Saudijskoj Arabiji, ali daljina je bila tek sitan izazov koji su lako prevazilazili. On je nedavno podelio status u kome je slavna sportistkinja otkrila kako se velikom ljubavlju rešavaju svi problemi.

Pročitaje: Smrt je prekinula jednu od najlepših ljubavnih priča - Venčali se Snežana Perić i Đorđe Pantić i sad odzvanja, ljubav im je bila sve (foto)

Instagram

 

‒ Subotom ujutru imamo naše vreme. Što smo stariji, sve više ga cenimo i sve više uživamo u njemu. Ispričamo se kao ljudi, nasmejemo se, požalimo se jedno drugom, a nekad i ćutimo, jer se tokom nedelje od obaveza skoro i ne viđamo. Ne volim kad nije tu. Zvučim kao neka baba, ali valjda je sve to prirodno kad provedeš sa nekim 17 godina svega i svačega, lepog i manje lepog, 17 godina teških i sjajnih trenutaka, ali ljubav je uvek bila tu negde, ispred nas ili iza ćoška... Nekad smo je nakratko i proterivali, ali na kraju dana naučili smo da se, ipak, samo od ljubavi živi. Verujte mi na reč, znam o čemu pričam – napisala je Snežana krajem septembra na Instagramu.

Pročitajte: Ružičasti oktobar - Opipaj, posmatraj, proveravaj

Instagram

 

Po završetku profesionalne karijere nisu se previše eksponirali i potpuno su se povukli iz javnog života. Bila im je dovoljna ljubav za sva vremena, koja je postala još jača tokom njene borbe protiv raka.

Ćerka Manja nasledila je sportske gene uspešnih roditelja ‒ igra odbojku u Partizanu.

Instagram

 

 

Komentari (1)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti