Mama bi bila ponosna... Pogledajte kako izgleda prelepa ćerka Snežane Perić, karatistkinje koja nas je napustila pre godinu dana FOTO

Mama bi bila ponosna... Pogledajte kako izgleda prelepa ćerka Snežane Perić, karatistkinje koja nas je napustila pre godinu dana FOTO

Autor: | 10/02/2023

1

Snežana Perić Pantić, proslavljena karatistkinja, preminula je prošle godine na današnji dan, posle duge borbe sa teškom bolešću. Prerani odlazak jedne od naših najlepših sportistkinja rastužio je javnost, a mnoge i šokirao, jer niko nije znao kakvu je bitku vodila u tišini.

Pročitajte: Poslednja objava Snežane Pantić ledi krv u žilama, suprugu i ćerki je poručila samo jedno

Instagram

 

Nekadašnja prvakinja sveta lako je izlazila na kraj sa protivnicama, ali lavlje srce nije izdržalo poslednji duel, najteži, sa rakom dojke. Snežana je za sobom ostavila bezbroj priznanja i ćerku Manju, koju je dobila u braku sa bivšim golmanom Partizana Đorđem Pantićem. On je godinama bio trener čuvara mreže Al Fejhe iz Saudijske Arabije, a nedavno se vratio u beogradski klub sa kojim se poslavio.

Pročitajte: Đorđe Pantić se potresnim rečima oprostio od supruge Snežane - Dušo moja lepa, voleću te beskrajno

Instagram

 

Manja ima petnaest godina, a kako jabuka ne pada daleko od stabla, od roditelja je nasledila sportske gene. No, ne trenira ni karate, ni fudbal, već odbojku. Iako neutešna, devojčica je zadivila javnost hrabrošću da održi govor na majčinoj sahrani. Hrabrost je morao da pronađe i Snežanin suprug, koji je ostao sam sa ćerkom u osetljivim tinejdžerskim godinama. Međutim, odlično se snašao.

Pročitajte: Smrt je prekinula jednu od najlepših ljubavnih priča - Venčali se Snežana Perić i Đorđe Pantić i sad odzvanja, ljubav im je bila sve FOTO

Boško Karanović

 

Snežana bi sigurno volela da njena porodica bude srećna, a i Manja i Đorđe nastoje da tako bude. Nekadašnji fudbaler nije krio ogromnu radost kada je dobio poziv da trenira golmane Partizana, a tu je i ćerka, koja mu uvek vraća osmeh na lice.

Instagram

 

 

Komentari (1)

Loading
Nela 12:37 12.02.2023
Odgovori

Sneška, srce moje lepo, dobro….Nedostaje tvoj osmeh, tvoj zvonki glas i tvoja duša čista i iskonska. Nikada nećeš biti zaboravljena, jer bila si posebna. Gde god da si, znaj da mislim o tebi i da te volim. Ti si besmrtna, anđele.

hellomagazin.rs hellomagazin

Pročitajte još