Dve godine posle smrti supruge Snežane Đorđe Pantić doneo odluku koja je sve zatekla

Dve godine posle smrti supruge Snežane Đorđe Pantić doneo odluku koja je sve zatekla

Autor: | 10/02/2024

0

Đorđe Pantić sve zatekao postupkom

Snežana Perić Pantić, proslavljena karatistkinja i nekadašnja prvakinja sveta, preminula je 10. februara 2022. godine, posle duge borbe sa teškom bolešću.

Svojevremeno jedna od naših najlepših sportistkinja, kraljica tatamija, kako su je zvali, nije uspela da pobedi kancer.

Instagram

 

Vest je rastužila i iznenadila javnost, jer mnogi nisu mogli ni da naslute kakvu je bitku vodila daleko od svih, u tišini. Uz nju su sve vreme bili suprug Đorđe Pantić, nekadašnji golman, i ćerka Manja, koja je nastavila sportskim stopama svojih roditelja posvetivši se odbojci. 

Pročitajte: Mama bi bila ponosna... Pogledajte kako izgleda prelepa ćerka Snežane Perić

Život mora dalje, a Snežana bi sigurno volela da njen porodica bude srećna. Njen suprug nije krio oduševljenje kada je nedavno dobio poziv od Partizana da trenira čuvare mreže, a i ćerka je tu da mu vrati osmeh na lice.

Amir Hamzagić/ATAImages

 

Snežana i Đorđe bili su jedan od najlepših i najsrećnijih sportskih parova. Iako o privatnom životu nisu često pričali, ona je jednom prilikom otkrila kakve rituale imaju u braku i kolika je snaga njihove ljubavi.

„Subotom ujutro imamo naše vreme. Što smo stariji, sve više ga cenimo i sve više uživamo u njemu. Ispričamo se kao ljudi, nasmejemo se, požalimo se jedno drugom, a nekad i ćutimo, jer se tokom nedelje od obaveza skoro i ne viđamo. Ne volim kad nije tu. Zvučim kao neka baba, ali valjda je sve to prirodno kad provedeš sa nekim 17 godina svega i svačega, lepog i manje lepog, 17 godina teških i sjajnih trenutaka, ali ljubav je uvek negde tu bila, ispred nas ili iza ćoška, nekad smo je na kratko i proterivali, ali na kraju dana, naučili smo da se, ipak, samo od ljubavi živi. Verujte mi na reč, znam o čemu pričam."

Instagram

 

Međutim, oni koji prate Đorđa na Instagramu primetili su nešto čudno. Naime, sa njegovog profila nestale su zajedničke fotografije sa suprugom. Da li se teško miri sa činjenicom da ona već dve godine nije tu, ili je u pitanju nešto drugo, ili treće… U svakom slučaju, iznenađujuće.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Instagram