Smrt je prekinula jednu od najlepših ljubavnih priča: Venčali se Snežana Perić i Đorđe Pantić i sad odzvanja, ljubav im je bila sve (foto)

Smrt je prekinula jednu od najlepših ljubavnih priča: Venčali se Snežana Perić i Đorđe Pantić i sad odzvanja, ljubav im je bila sve (foto)

Autor: | 10/02/2022

1

Smrt Snežane Pantić potresla je čitavu javnost. Prelepa, skromna i posvećena porodici, nekadašnja svetska šampionka do poslednjeg dana bila je zaljubljena u svog supruga. Njena ljubav sa Đorđem Pantićem bila je jedna od najlepših i najčistijih na domaćoj sportskoj sceni. Venčali su se 2006. godine, bez mnogo pompe i raskoši.

Pročitajte: Preminula karatistkinja Snežana Perić - Supruga golmana Đorđa Pantića 6 godina vodila bitku sa opakom bolešću

Bilo je to venčanje o kojem se pisalo, ne zbog glamura ili poznatih gostiju, već zbog jednostavnosti mladenaca koji su u brak stupili u neklasičnoj garderobi za takve prilike. Snežana i Đorđe gradsko venčanje obavili su kod matičara u Opštini Stari grad u Beogradu.

Sudbonosno "da" izgovorili su u krugu najbližih, kumova, rodbine i odabranih prijatelja.

Instagram

 

Smrt Snežane Pantić prekinula je sve 

Iz braka koji je bio protkan jubavlju, razumevanjem i poverenjem, Đorđe i Snežana imaju ćerku Manju.

- U vreme kada se mnogi brakovi raspadaju i sve manje mladih ljudi veruje u ljubav, nas dvoje uživamo u idiličnoj vezi koju su ojačali svi problemi s kojima smo se susreli tokom skoro pet godina zajedničkog života. Sada, kada nam se život u potpunosti stabilizovao, a Đoletu ponovo krenulo na profesionalnom polju, ubiremo plodove sreće koju smo zaslužili. Ne varamo jedno drugo, ne svađamo se na javnom mestu, a povukli smo se i iz medijskog života jer nam je naš mali svet dovoljan. Najvažnije mi je što imam njih dvoje i ništa mi više od toga nije potrebno. Trenutno ne planiramo još dece, ali ako se to desi, sigurna sam da našoj sreći neće biti kraja – ispričala je tada Snežan, piše Kurir. 

Pročitajte: Ružičasti oktobar, mesec borbe protiv raka dojke - Opipaj, posmatraj, proveravaj

Instagram

 

Snežana Perić preminula je od posledica kancera dojke posle dugih šest godina borbe. 

Instagram

 

Komentari (1)

Loading
Stanka 11:10 13.02.2022
Odgovori

Neka te andjeli cuvaju,hvala ti na svemu.Porodici iskreno saucesce.

hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti