Preminula karatistkinja Snežana Perić: Supruga golmana Đorđa Pantića 6 godina vodila bitku sa opakom bolešću

Preminula karatistkinja Snežana Perić: Supruga golmana Đorđa Pantića 6 godina vodila bitku sa opakom bolešću

Autor: | 10/02/2022

0

Preminula Snežana Pantić

Srpski sport izgubio je jednu od najvećih šampionki. Snežana Perić Pantić, legendarna karatistkinja i svojevremeno najmlađi prvak sveta, preminula je u 43. godini. U karijeri lepa Zrenjaninka osvojila je više od sto medalja na šampionatima širom države i planete, a zahvaljujući tim velikim uspesima „Svetska karate federacija“ pozvala ju je da postane i član njene sportske komisije.

Pročitajte: Svet zanemeo - Dve godine posle stravične pogibije Kobija i Đijane Brajant isplivala velika istina, Vanesa je ćutala

ATA Images

Sa nekadašnjim golmanom Partizana Đorđem Pantićem, za koga se udala 2006. godine, dobila je ćerku Manju.

Blic navodi da je pre nekoliko dana primljena u bolnicu, ali je, nažalost, izdahnula uprkos velikim naporima lekara. Njen suprug hitno je doputovao u Beograd iz Saudijske Arabije, gde trenira golmane kluba „Al Fejha“.

Instagram

 

Na tatamiju je Snežana Perić bez mnogo muke pobeđivala protivnice u apsolutnoj kategoriji. Njeni mečevi ušli su u antologiju karatea. Poslednjih šest godina hrabro se borila sa opakom bolešću, kancerom dojke. Nažalost, tu tešku bitku jedna od najlepših srpskih sportistkinja nije uspela da dobije.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti