Uzrok smrti mlade jutjuberke Kike Đukić dugo se čekao, oglasila se njena neutešna majka

Uzrok smrti mlade jutjuberke Kike Đukić dugo se čekao, oglasila se njena neutešna majka

Autor: | 09/02/2022

0

Smrt mlade jutjuberke Kristine Kike Đukić (21) koja se dogodila u noći između 8. i 9. decembra prošle godine pogodila je čitavu javnost. Porodica je dugo čekala detaljne nalaze obdukcije, a kako su preneli skoro svi mediji Kika je kobne noći najverovatnije izvršila samoubistvo.

Pročitajte: Suze i jecaji na Lešću, opelo ipak održano - Mlada jutjuberka Kika sahranjena u belom kovčegu, neutešnu majku izdala snaga

ATA Images

 

Porodica Đukić nije se oglašavala posle Kikine smrti, a s obzirom na količinu poruka koje su dobijali od
pratioca koji očekuju odgovor, njena neutešna majka Nataša smogla snage da se prvi put posle ćerkine sahrane obrati javnosti.

„Jednom kada porodica bude imala neophodne informacije oglasiću se povodom svega pošto ne želim da vas ostavim u tišini i odgovaraće ko treba da odgovara. Besna sam, očajna i potpuno slomljena“, napisala je u Instagram objavi Nataša Đukić.

Pročitajte: Smrt mlade jutjuberke potresla Jelenu - I sama sam pomišljala na samoubistvo, da sam imala dvadeset godina kao Kika, ishod bi verovatno bio drugačiji

Instagram printscreen

 

Smrt mlade jutjuberke dogodila se pošto je nesrećna devojka godinama vodila mučnu borbu sa bulingom, oblikom nasilja na društvenim mrežama.

U videu koji je jednom prilikom objavila na Tik Toku jutjuberka Kika požalila se kako nikome ne može da ugodi šta god uradila, te da će je ljudi stalno kritikovati.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti

Najnovije vesti