Poslednja objava srpske jutjuberke koja je izvršila samoubistvo kao da sluti veliku tragediju: Gde idemo?

Poslednja objava srpske jutjuberke koja je izvršila samoubistvo kao da sluti veliku tragediju: Gde idemo?

Autor: | 10/12/2021

0

Jutjuberka Kika Đukić (21) izvršila je samoubistvo u iznajmljenom stanu u centru Beograda vest je koja je duboko potresla domaću javnost.

Tragedija se dogodila nakon što je nesrećna devojka godinama vodila mučnu borbu sa bulingom, vidom nasilja na društvenim mrežama.

U videu koji je jednom prilikom objavila na Tik Toku Jutjuberka Kika se požalila kako nikome ne može da ugodi, šta god uradila, te da će je ljudi stalno kritikovati.

Pročitajte: Osmeh Jelene i Novaka Đokovića nestao u sekundi, samo su im javili - Izvršila je samoubistvo

Instagram

 

Telo Kristine Đukić pronađeno je u sredu nešto pre ponoći i po nalogu tužioca odmah je preneto na obdukciju gde će biti utvrđen uzrok smrti. Kako pišu Novosti, u Kikinoj sobi pronađene su i određene materije (lekovi ili opijati) koje će biti veštačene.

- Sa ogromnim bolom vas obaveštavam da je moja Kika juče preminula. O datumu sahrane ću vas obavestiti – saopštila je neutešna majka Kristine Đukić.

Pročitajte: Težak udarac - Najveći životni strah Jelene Karleuše se ostvario, još kao devojčica pribojavala se toga

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kika (@kikax3)

Jutjuberka Kika Đukić na Instagramu se poslednji put oglasila 11. novembra, a njena objava kao da sluti ono što se će se mesec dana kasnije dogoditi.

- Rekla je: “Gde idemo?” Odgovorio sam: “Mesec”.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kika (@kikax3)

Kristina Đukić bila je srpska gejmerka, jutjuberka i influenserka čiji je kanal na Jutjubu imao 700.000 pretplatnika. Rođena je 25. jula 2000. godine u Beogradu.

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin