Suze i jecaji na Lešću, opelo ipak održano: Mlada jutjuberka Kika sahranjena u belom kovčegu, neutešnu majku izdala snaga

Suze i jecaji na Lešću, opelo ipak održano: Mlada jutjuberka Kika sahranjena u belom kovčegu, neutešnu majku izdala snaga

Autor: | 14/12/2021

0

Sahranjena Kika Đukić, suze i jecaji na beogradskom groblju Lešće 

Smrt mlade jutjuberke Kristine Kike Đukić (21) pogodila je čitavu javnost. Porodica i dalje čeka detaljne nalaze obdukcije, a kako su skoro svi mediji preneli Kika je u noći između 8. i 9. decembra najverovatnije izvršila samoubistvo. 

Pročitajte: Poslednja objava srpske jutjuberke koja je izvršila samoubistvo kao da sluti veliku tragediju (foto)

ATA Images

 

Kristinina je sahranjena na beogradskom groblju Lešće, gde su je brojni prijatelji i porodica ispratili na večni počinak. Neutešna majka jecala je od bola, svesna da je zauvek izbgubila svoje dete. 

ATA Images

 

Sahranjena Kika Đukić, armija fanova na Lešću

Opelo je trajalo kraće nego što je običaj jer su izostavljene neke crkvene pesme zbog sumnje da Kika nije umrla prirodnim putem. Naime, Kristinina porodica dobila je dozvolu od Patrjaršije da se opelo održi, a sa početkom se čekalo do poslednjeg trenutka.

Mnogo Kristininih fanova koji su je pratili na Jutjub kanalu i kojima je bila idol, ne mogu da se pomire sa tim da je više nema. Mlada uplakana lica, zagledana u beli kovčeg i suze za devojkom koja je imala toliko života u sebi. 

Pročitajte: Kikina smrt potresla Jelenu - I sama sam pomišljala na samoubistvo, da sam imala dvadeset godina kao ona, ishod bi verovatno bio drugačiji

ATA Images

 

Kika je u martu 2015. godine pokrenula svoj Jutjub kanal na kome je svakog dana postavljala klipove i igrala jednu od popularnijih igrica. Ona je i od strane mnogih "kolega" trpela nasilje na društvenim mrežama, a šta je zaista uzrok njene smrti pokaze detaljna istraga. 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti