Jelena Rozga progovorila o zdravstvenom problemu sa kojim se godinama bori: Pre nekoliko dana bilo je loše, ali se ne dam

Jelena Rozga progovorila o zdravstvenom problemu sa kojim se godinama bori: Pre nekoliko dana bilo je loše, ali se ne dam

Autor: | 19/01/2022

0

Bolest Jelene Rozge nije naivna, ali se pop zvezda sa njom hrabro nosi

Prilikom nedavnog gostovanja u emisiji „Ami G Show“ Jelena Rozga otkrila je da vitku liniju duguje genetici, mediteranskoj klimi i zdravstvenom problemu s kojim se godinama hrabro bori.

‒ Dobra genetika, sigurno je i ta Dalmacija, more, Split, ali i moji problemi sa štitnom žlezdom. Oni mi ne daju da se ugojim ni pola kilograma. Dobro se osećam, ali znaju da me zezaju. Pre nekoliko dana je bilo loše, sad je dobro. Ne dam se, samo osmeh na lice i pozitiva – ispričala je hrvatska muzička zvezda.

Pročitajte: Jelena Rozga ima rođenu sestru Juliju za koju malo ko zna, evo zašto je krije od javnosti

Instagram

 

Bolest Jelene Rozge dijagnostikovana je pre četiri godine

Zdravlje Jelene Rozge na udaru je još jednog problema – tahikardije, koja joj je dijagnostikovana pre četiri godine.

‒ Problem sa srcem otkrila sam kada sam imala napad. Danima pre toga osećala sam da nešto nije u redu, ali sam mislila da je reč o stresu i premoru jer je bio januar, a prethodna godina bila je izuzetno naporna. Tog dana kada mi je dijagnostikovana tahikardija srce mi je toliko lupalo da sam se prepala da ću se samo srušiti. Poslednje tri godine sam na terapiji beta-blokatorima, a svaka tri meseca na jedan dan moram da nosim holter. I štitnu godinama držim pod kontrolom uz pomoć lekova – ispričala je svojevremeno Rozga za hrvatsku Gloriju.

Pročitajte: Lepotice, čuvaj se ovih kao što je Grašo - Prelepe čizme Jelene Rozge izazvale pometnju na Instagramu

Instagram

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti