Jelena Rozga ima rođenu sestru Juliju za koju malo ko zna, evo zašto je krije od javnosti

Jelena Rozga ima rođenu sestru Juliju za koju malo ko zna, evo zašto je krije od javnosti

Autor: | 01/12/2021

0

Sestra Jelene Rozge nikad nije viđena u javnosti

Kao što ne voli da se mnogo zna o njenim emotivnim vezama, tako Jelena Rozga nerado govori i o svojoj porodici. Zato su se mnogi iznenadili kada su saznali da jedna od najpopularnijih pevačica u regionu ima rođenu sestru Juliju, koja je od nje starija godinu i po.

Pročitajte: Lepotice, čuvaj se ovih kao što je Grašo - Prelepe čizme Jelene Rozge izazvale pometnju na Instagramu

John Pavlish

 

Činjenica da njihovu zajedničku fotografiju nikada nismo videli nije posledica Jelenine želje da sestru zadrži u senci, već Julija, jednostavno, ne želi da bude pred očima javnosti. Jelena kaže da njena „sis“, kako je zove, vodi potpuno drugačiji život od nje, da se bavi poslom koji nema veze sa estradom i ustaje u osam ujutru. Julija ima dvadesetogodišnju ćerku Leu i sedmogodišnjeg sina Nou, a zanimljivo je da Lea zna sve Jelenine tajne. Svakog dana se čuju i ponosna tetka otkriva da od nje ništa ne krije, te da Lea uvek zna da li je zaljubljena i u koga.

Pročitajte: Trendi kombinacija Jelene Rozge, idealna za vetrovit, jesenji, dan (foto)

Instagram

 
 
 

Zanimljivo je da su Jelena i Julija, koje se sada odlično slažu, u detinjstvu vodile prave „ratove“. Ženstvena i krhka plavuša svojevremeno je ispričala:

‒ Uvek sam se igrala sa dečacima i tukla se sa njima. Bila sam mala, sitna, pa sam morala da se izborim za svoj status. I sa Julijom sam se tukla, mislim čak do moje 17. godine. Jedna od poslednjih tuča bila je kada sam već pevala u „Magazinu“. Naravno, nesporazum je nastao oko garderobe, a završio se tako što je ona bila puna modrica, a meni je falilo „pola kose“. (smeh)

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti

Pročitajte još