Jelena Rozga hrabro se suočava sa novom bolešću: Problem sam otkrila kada sam doživela napad

Jelena Rozga hrabro se suočava sa novom bolešću: Problem sam otkrila kada sam doživela napad

Autor: | 27/04/2021

0

Zdravstveni problemi Jelene Rozge uspešno se drže pod kontrolom...

Jelena Rozga ove godine obeležava dve i po decenije muzičke karijere, ali je veliki jubilej u senci sveopšte situacije koju diktira pandemija, kao i izvesnih zdravstvenih tegoba sa kojima se hrvatska zvezda suočava. Naime, uz postojeći problem sa štitnom žlezdom, krhkoj Splićanki pre tri godine dijagnostikovana je i tahikardija, ozbiljan srčani poremećaj koji u teškim slučajevima može biti koban. Za problem sa srcem do prošle nedelje znala je samo Jelenina porodica, kada je popularna pevačica u intervjuu za hrvatsku „Gloriju“ progovorila o narušenom zdravlju.

Pročitajte: Jelena Rozga otkrila - To je bio moj lični izbor (video)

‒ Problem sa srcem otkrila sam kada sam imala napad. Danima pre toga osećala sam da nešto nije u redu, ali sam mislila da je reč o stresu i premoru jer je bio januar, a prethodna godina je bila izuzetno naporna. Tog dana kada mi je dijagnostikovana tahikardija srce mi je toliko lupalo da sam se prepala da ću se samo srušiti. Poslednje tri godine sam na terapiji beta-blokatorima, a svaka tri meseca na jedan dan moram da nosim holter. I štitnu već godinama držim pod kontrolom uz pomoć lekova.

Na pitanje da li je i u kojoj meri zbog tahikardije morala da promeni životne navike Jelena je ispričala:

Pročitajte: Posle meseci provedenih u strahu, Jelena Rozga konačno može mirno da spava - Uhapšen psihopata koji je progonio pevačicu

Mirko Tabašević

 

‒ Najvažnije je da se što manje uzrujavam, i to ne samo zbog srca, nego i štitne žlezde. Posle te epizode u januaru 2018. nisam imala većih problema.

Zdravstveni problemi Jelene Rozge nemaju negativan uticaj na posao kojim se bavi.

‒ Sve koncerte u protekle tri godine odradila sam bez problema. Zahvaljujući terapiji i disciplini fizički se osećam odlično. I dalje gotovo dva sata mogu da pevam i igram sa svojom publikom.

Pročitajte: Zdravstveni problemi Jelene Rozge, pevačica poručuje samo jedno - Bitno je da smo zdravi, tada je sve moguće u životu

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti

Najnovije vesti