Ljubavni život Danijele Martinović: Grašo joj je slomio srce posle 24 godine, a s ovim pevačem borila se za crkveno poništenje braka

Ljubavni život Danijele Martinović: Grašo joj je slomio srce posle 24 godine, a s ovim pevačem borila se za crkveno poništenje braka

Autor: | 02/03/2023

1

Ljubavni život Danijele Martinović obeležile su dve veze. Najpoznatija je svakako dve i po decenije duga romasa sa kolegom Petrom Grašom koji se ubrzo posle raskida oženio sa Hanom Huljić sa kojom je dobio ćerku Albu.

Pročitajte: Slomljeno srce je sastavljeno! Ovaj moćni muškarac je NOVI DEČKO Danijele Martinović

Profimedia

 

Mlađim generacijama manje je poznato da je splitska pevačica tri godine bila u braku sa kontroverznim Markom Perkovićem Tompsonom. Venčali su se 1995. godine u Crkvi svetog Dominika kod Pazara u Splitu, a tri godine kasnije su se razveli. Još toliko je trebalo da prođe dok brak nije i crkveno poništen.

‒ Samo ročište izgledalo je kao obična brakorazvodna parnica, s tom razlikom da se nije održavalo u sudnici, nego u ckrvi. Marko i ja došli smo sa svedocima koji su svedočili u korist, odnosno na štetu mene kao žene. Ispostavilo se da supruga nisam tukla, da nije istina da svesno nisam želela decu, kao i da nisam imala nikakvu tešku bolest koju sam zatajila pri stupanju u brak. Na osnovu svega toga zaključili su da nema razloga za poništenje našeg braka, ostavljajući nam pravo na žalbu.

Pročitajte: Kakav prizor! Danijela Martinović i Hana Huljić jedna do druge, život zaista piše romane FOTO

Twitter

 

Posle dve neslavne veze, ljubavni život Danijele Martinović ponovo je u fokusu javnosti. Kako ekskluzivno donosi hrvatska Glorija, pop zvezda odnedavno je u vezi sa kriminalističkim inspektorom Josipom Plavićem (49).

‒ Prvi susret dogodio se pre otprilike godinu dana, kad je advokatica u moje ime podnela prijavu za krađu identiteta preko interneta. Slučaj je brzo rešen, a potom je počela da se razvija naša priča. Sve je započelo jednim neplaniranim telefonskim pozivom, koji je očito morao da se dogodi. Kada smo se upoznali, provodili smo puno vremena razgovarajući i polako smo počeli da primećujemo da delimo iste vrednosti, poglede na život i svet oko sebe, čak i poneke snove – ispričala je Danijela.

Komentari (1)

Loading
lucija 19:02 02.03.2023
Odgovori

Ja se uopce pitam kako jedna normalna osoba se moze udati za onog bika sa glasom bika koji rice?.Pa se razvoditi preko Vatikana,pa opet zeniti sa Grasom,koji joj se nesvidja,ali se zaljubi mala dijevojcica.ona i Huljic su odlucili da budu dijeca od 10 godina,sa sexom .,MANIJA UMIJETNOST) koju ispoljava kroz muziku.NISTA BOGOM DATO.

hellomagazin.rs Facebook

Slične Vesti

Najnovije vesti