Prva godina bez voljenog Sanje, Tatjana Karajanov poručuje: Ako neko priča laži o vama...

Prva godina bez voljenog Sanje, Tatjana Karajanov poručuje: Ako neko priča laži o vama...

Autor: | 19/01/2022

0

Bivša žena Sanje Ilića intrigira misterioznim porukama

U martu će biti godinu dana kako nas je napustio kompozitor Aleksandar ‒ Sanja Ilić. Život je nastavio da se odvija svojim tokom, a oni koji je najviše voleo danas bi mogli da mu saopšte bar po jednu lepu vest.

Sin Andrej u međuvremenu je dobio ćerku, koja je ponela ime njegove majke Zlate Petković, dok je druga supruga, 25 godina mlađa Novosađanka Tatjana Karajanov, u međuvremenu završila studije psihologije. Preciznije rečeno, uz njeno ime na Instagram nalogu stoji nekoliko odrednica: umetnik, psiholog, psihoterapeut, homeopata.

Pročitajte: Sanja Ilić sahranjen pored bivše supruge Zlate, sin Andrej neutešan (foto)

Story

 

Sanja i Tatajana venčali su se u oktobru 2016. godine, ubrzo pošto što su se upoznali na promociji jedne knjige. U godinama koje su usledile odavali su utisak skladnog bračnog para, pa su se mnogi začudili kada je nisu videli na njegovoj sahrani.

Da bi prekinula spekulacije Tatjana je javno pojasnila:

‒ Istina je da smo se razveli u novembru 2020. Određene okolnosti su tako zahtevale. Poštovala sam njegovu volju da to ostane u tajnosti, ali eto... Nije istina da sam se iselila iz porodičnog doma godinu dana ranije, nego posle razvoda. Ipak, bili smo ostali u dobrim odnosima, što mi sada mnogo znači. Celom svojom dušom sam želela da dođem na sahranu i komemoraciju, ali sam odlučila da ispoštujem volju porodice, koja mi to nije dozvolila. Oprostila sam se sa njim u duši i srcu.

Na pitanje da li je sa Tatjanom ostao u dobrim odnosima pošto se razvela od njegovog oca, Andrej je bio kratak i jasan:

‒ Nismo se čuli nakon što su završili. To je njihova stvar.

Pročitajte: Tatjana Karajanov ekskluzivno za Story - Bilo je mnogo neprijatelja Sanjinog i mog braka

Story

 

Bivža žena Sanje Ilića poručuje - Ako neko priča laži o vama...

Iako je prilično aktivna na društvenim mrežama, posle objave u kojoj se u martu prošle godine oprostila od bivšeg supruga, Tatjana više nije stavljala zajedničke fotografije. Sa pratiocima uglavnom deli motivacione poruke koje, verovatno, umnogome govore o onome o čemu sama razmišlja.

„Ako neko priča laži o vama, poželite mu sreću i radost života. Kada postane srećan i zadovoljan čovek, želeće i drugima isto. Tako prekidate lanac zavisti i pretvarate ga u lanac ljubavi. Neka bude radosti svima“, poručila je u jednom od postova.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin