Tek sada će se podići bura: Posle sukoba sa Jelenom i preležane korone Duško uslikan u gradu, pogodite sa kim (foto)

Tek sada će se podići bura: Posle sukoba sa Jelenom i preležane korone Duško uslikan u gradu, pogodite sa kim (foto)

Autor: | 14/01/2022

7

Duško Tošić prvi put u javnosti posle sukoba sa Jelenom i preležane korone 

Nova 2022. godina za Duška Tošića počela je prilično stresno, iako ništa nije slutilo na to posle spektakularnog koncerta njegove supruge u centru Beograda, gde su zajedno dočekali prve minute 1. januara. Samo nedelju dana kasnije, na Božić, Jelena Karleuša prijavila je nekadašnju fudbalsku zvezdu policiji zbog fizičkog nasilja.

Ali ni to nije bilo sve, u jeku borbe da dokaže da nije nasrnuo za suprugu Duško je saznao i da je pozitivan na korona virus

Pročitajte: Oglasila se Jelena! Dušku Tošiću uputila oštre reči (foto)

Instagram

 

Prema pisanju domaće štampe Duško nije vakcinisan pa je zaradio težu upalu pluća. Ko ga je negovao tokom izolacije nije poznato, ali sa kim provodi vreme u prvim danima posle preležane korone i te kako jeste. 

Pročitajte: Duško Tošić prvi put posle sukoba sa Jelenom - U svakom naslovu sam ja lošija strana

Boško Karanović

 

Najbolje društvo u teškim danima Dušku prave kolege i prijatelji, među kojima je na vrhu lestvice fudbaler Filip Marković na čijem Instagramu je osvanula fotografija sa popodneve kafe u našem glavnom gradu. 

Nasmejan i raspoložen Duško je pokazao da nije potonuo i da se uprkos brojnim lošim prognozama oseća dobro. 

Instagram

 

 

Komentari (7)

Loading
Lavica 18:35 14.01.2022
Odgovori

Drago mi je da je dobro, no kad prije ozdravi, kod njega i korona i ozdravljenje i izolacija sve expresno zavrseno ! Jelena ga nije negovala i nece ako je pametna !

Ljiljana 18:58 14.01.2022
Odgovori

Na Božić (07.01.2022.) zdrav udario Jelenu, dva dana nakon toga dobio je koronu, preležao teži oblik upale pluća?!, izašao iz izolacije i 13.01.2022. slikao se u restoranu ! Sve to stade u 5 dana! Šta vi pišete, da li zaista mislite da pišete članke za *****!

Mirko 21:31 14.01.2022
Odgovori

Podrska Dusku covjek dao milijone da uzivaju ona i djeca a ona mu ne dozvoljava da vodi djecu na zimski raspust DUSKO mogu ti biti savjetnik 2x sam se zenio i cervtti cu put TEBI I MENI TREBA ZENA 4 u 1 a ne k******** 1.da je u kuci topla AZIJA 2 na ulici MODERNA WVROPA 3 na pislu ORGANIZOVANA AMERIKA 4 u KREVETU VRELA AFRIKAda se jave takve na mejl [email protected]

Jasna Popovic 22:02 14.01.2022
Odgovori

Podrška Dušku Tosicu. Jelena je umišljena i proračunata osoba koja osećanja usmerava tamo gde ima više novca Njene nemoralne fotografije dovoljno govore o njoj i velicini Duška Tošića.

Rusmira 08:26 15.01.2022
Odgovori

Nesto mnogo brzo on ozdravio. Cak i zapalenje pluca imao. Kao Tramp. Sve na brzaka. Mora da je primao kortikosteroide, kao u USA.

hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti

Najnovije vesti