Oglasila se Jelena! Dušku Tošiću uputila oštre reči (foto)

Oglasila se Jelena! Dušku Tošiću uputila oštre reči (foto)

Autor: | 13/01/2022

5

Sukob Jelene i Duška ne smiruje se već nekoliko dana. Na Božić, Jelena Karleuša prijavila je nekadašnju fudbalsku zvezdu policiji zbog fizičkog nasilja. Ni činjenica da je praznik, ni porodična trpeza, ni puna kuća gostiju nisu uspeli da spreče sukob, pa je Tošić na kraju dobio zabranu prilaska popularnoj pevačici u trajanju od trideset dana.

Pročitajte: Jelena Karleuša pred Novu godinu nagovestila probleme - Moj brak traje samo i isključivo jer sam ga ja održala

Boško Karanović

 

Podrška Jeleninih kolega, barem ona javno, ovog puta kao da je izostala. Verovatno je pevačica dobila pregršt poruka i poziva od prijatelja sa estrade, ali na društvenim mrežama oni se jedva mogu prebrojati. To isto primetila je i Jelena Maćić koja je Dušku i celokupnoj javnosti uputila oštre reči. 

"Duško Tošić udario suprugu! Zanimljivo... Ne to što je on uradio, slabić k'o slabić, a ima ih onoliko! Zanimljivo je da vi ćutite o tome! - napisala je Jelena. 

Pročitajte: Sukob Jelene i Duška se zahuktava, oglasio se Tošić - U svakom naslovu sam ja lošija strana

Nenad Marjanović

 

Komentari (5)

Loading
Tom 15:24 14.01.2022
Odgovori

Iskoristila je ona njega dobro! I ovo mu je namjestila. Zna ona kako treba!

Maki 17:00 14.01.2022
Odgovori

Bas me briga sta se desava u tvom braku! Ima puno ugrozenih zena, devojaka i dece koja cute...kriju od sviju, te osobe su ugrozene! Oladi bre, tako se ne stice popularnost!

Vladimir Petrovic 18:56 14.01.2022
Odgovori

Znate koliko je ova informacija bitna,njihova stvar,nacice ona novog Duska

Jelena 21:55 14.01.2022
Odgovori

Ako je udario ,možda ga ona isprovocirala sa tim njenim zlim jezikom .Ona treba da nauči jednu stvar"ne može neprestano vređati i govoriti sve i svašta" jezik joj ide brže od pameti.Nije vredna publicitet zaista.

Bebi 13:12 15.01.2022
Odgovori

Kada je on progutao onolku sramotu i njenu svaleraciju nije bas citav.Zao mi je dece a to da li je osamario ili nije bas me briga.

hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti