Posle raka dojke sumnjala je da će ikada postati majka: Ovo je sin Ivane Žigon, neverovatno liči na oca koji je bio monah

Posle raka dojke sumnjala je da će ikada postati majka: Ovo je sin Ivane Žigon, neverovatno liči na oca koji je bio monah

Autor: | 29/12/2021

0

Sin Ivane Žigon njena je najveća ljubav 

Neke ljubavi budu postojane, duge i mirne, nekima je „suđeno“ da buknu poput vatre i promene sudbinu glavnih aktera. Tako je bilo i u slučaju Ivane Žigon koja se 2006. godine udala za Grigorija Brkovića. Njihova romansa tada je dospela na naslovne strane, ne zbog činjenice da je mladoženja mlađi 11 godina, koliko zbog vesti da je zbog ljubavi napustio monaški život i manastir „Prohor Pčinjski“.

Pročitajte: Ivana Žigon - Posle razvoda živim novi život

Privatna Arhiva

 

Neko bi rekao da se od strastvene i temperamentne glumice, koja je ostvarila zapažene uloge na sceni Narodnog pozorišta, ništa manje nije ni očekivalo.

Sina, koji je ime dobio po dedi, doajenu našeg glumišta Stevi Žigonu, Ivana je rodila kada je imala 38 godina. I to je bila vest vredna pažnje, ujedno i podstrek za mnoge žene koje su prethodno imale zdravstvene probleme, da ne odustanu od roditeljstva. Naime, Ivana se u svojim ranim dvadesetim godinama susrela sa kancerom dojke i nije verovala da će ikada osetiti čari majčinstva. Ipak, sudbina je bila na njenoj strani.

Privatna Arhiva

 

Sin Ivane Žigon promenio je njen život u potpunosti 

Ivana i Grigorije razveli su se 2011. godine, o čemu je ona pričala za „Gloriju“:

‒ Iako smo se Grigorije i ja rastali pre nekoliko godina, mi smo, zahvaljujući sinu, i dalje porodica. Griša je sve bolji otac. Sada ima svoj teniski klub u Vinči i Stevo tamo uživa sa puno omladine. Perfektan je u svemu čemu ga je otac naučio, od fudbala do šaha. Polako se navikavam na ulogu majke iz drugog plana, tata je u ovim godinama najvažniji.

Na pitanje koliko ju je majčinstvo promenilo, odgovorila je:

‒ Tek sada shvatam mnogo toga o sebi, suočavam se sa svojim manama. Sve što sam uradila bilo mi je mnogo lakše nego materinstvo, jer je u današnje vreme teško biti majka. Da osposobiš dete da opstane, kao što svaka lavica u prirodi osposobi svoje mladunce, to je danas nemoguća misija.

Pročitajte: Njega je dobila sa 11 godina mlađim monahom - Ovo je sin Ivane Žigon

Jakov Simović

Iako se 2016. godine pričalo da se pomirila sa suprugom, novi početak nije bio uspešan. O eventualnoj novoj ljubavi u svom životu danas ima jasan stav.

‒ Ljubav ne pita nas kad će da stigne. Zato je svi s nestrpljenjem čekamo. Kad bih mogla, zamolila bih je da dođe za nekoliko godina, da nam prođe Stevin pubertet, pa da joj pružim svoj maksimum.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin