Buran ljubavni život Ivane Žigon: Razvela se od 11 godina mlađeg monaha, pa srce poklonila ocu poznatog pevača FOTO

Buran ljubavni život Ivane Žigon: Razvela se od 11 godina mlađeg monaha, pa srce poklonila ocu poznatog pevača FOTO

Autor: | 23/01/2023

0

Ljubavni život Ivane Žigon bio je buran

Iako se brižljivo trudila da privatni život sačuva daleko od javnosti, ili možda baš zbog toga, mediji su uvek voleli da zavire u intimni svet Ivane Žigon.

Na Vidovdan 2006. udala se za 11 godina mlađeg bivšeg monaha Grigorija Brkovića, koji je zbog nje napustio monaški život. Dobili su sina Stevu, ali su se 2011. ipak razveli.

Pročitajte: Venac na glavi, duga venčanica, romantika na reci - Pogledajte ekskluzivne fotogafije sa venčanja Ivane Žigon

Privatna Arhiva

 

Pre nego što je 2016. godine priznala da je ponovo sa bivšim mužem, lepa glumica je dve godine bila u vezi sa Ninoslavom Ninom Ademovićem, ocem nekadašnjeg pevača u grupi „Miligram“ Alena Ademovića.

Za tu ljubavnu priču saznali smo zahvaljujući Ninoslavu Ademoviću, koji je posle raskida bio kivan na Ivanu.

‒ Dve godine smo bili u emotivnoj vezi, ali smo se krili od paparaca i novinara. U dilemi sam da li me je ta žena volela ili me je samo iskoristila za spektakle „Njegoš nebom usijani“ i „Stojte, galije carske“, koje smo zajedno radili ‒ rekao je tada, napominjući da ga boli što Ivana Žigon na gostovanjima nije htela da kaže ko je radio muziku.

Pročitajte: Nikola je izabrao drugačiji put - Ivanu svi odlično znate, a ovo je tajanstveni sin Jelene i Steve Žigona FOTO

Promo

 

Ivana Žigon je uzvratila:

‒ Da je to glupost možete se uveriti na internetu i videti koliko je muzika Ninoslava Ademovića pominjana u mojim intervjuima. To je dovoljan argument da je čitava priča izmišljena. Tužno je čime se ljudi bave.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin