Živela je za ovaj dan: Posle dugih 30 godina Ceca Ražnatović u njegovom zagrljaju, fanovi na nogama (video)

Živela je za ovaj dan: Posle dugih 30 godina Ceca Ražnatović u njegovom zagrljaju, fanovi na nogama (video)

Autor: | 23/12/2021

0

Ceca i Brega spremili neviđen šou u novogodišnjoj noći

Novogdišnja noć ove godine iščekuje se sa velikim nestrpljenjem. Pevači se raduju nastupima posle dve godine, a publika dobrom provodu i pesmi koja leči dušu. Svi oni koji vole Cecu Ražnatović, tek sada neće moći da dočekaju najluđu noć. 

Pročitajte: Ceca otkrila divne porodične vesti, čestitke Bogdani i Veljku od noćas samo pristižu

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by C E C A (@cecaraznatovic)

Ceca i Brega će napraviti nikad bolji provod 

Na oduševljenje svih Ceca je posle mnogo vremena odlučila da publici pokloni svoj novogodišnji šou, koji će biti emitovan u najluđoj noći na Radio - televiziji Srbije. Kao specijalan gost, u zabavno muzičkom programu pojaviće se Goran Bregović.

Gordan Jović

 

Dve najveće muzičke zvezde na prostoru Balkana odlučili su da posle trideset godina druženja ukrste glasove i to u legendarnom hitu “Đurđevdan”.

Pročitajte: Viđali su ih na jahti, obasipao ju je poklonima - Lepa Brena nikada nije potvrdila vezu sa ovim poznatim muzičarem (foto)

Nikola Ristić

 

Nakon što su snimili numeru u studiju, pre nekoliko dana u studiju “RTS-a” na Košutnjaku izveli su je pred kamerama, a gledaoci će sve premijerno moći da vide u novogodišnjoj noći. Komentari onih koji su učestvovali u ovom mini projektu govore da Javni servis ima ozbiljnog keca u rukavu. 

Nikola Ristić

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin