Povratak u prošlost: Nataša Miljković i Kristina Radenković u stilu veselih osamdesetih

Povratak u prošlost: Nataša Miljković i Kristina Radenković u stilu veselih osamdesetih

Autor: | 27/12/2017

0

Još samo par dana deli nas od kraja ove 2017. godine, a u novogodišnjoj noći će nas obradovati program koji priprema RTS, a u kojem ćemo, ako je suditi po objavama koje možemo da vidimo, ploviti na ritmu iz veselih osamdesetih, a možda i sedamdesetih...

Voditeljke Nataša Miljković i Kristina Radenković su dale svoj doprinos u stvaranju ovog specijalnog programa, pesmom, ali i zanimljivim toaletama i frizurama, šminkom... koji su obeležili taj period.

Nataša Miljković ima sjajnu frizuru i sasvim joj dobro stoji ova ležernost "veselih osamdesetih" u kojima je bilo sve prenaglašeno - od natapirane kose, šminke pa do nakita.

Ovaj muzički i zabavni vremeplov ih je vratio u to doba, kada je diskoteka Studio 54 bila centar sveta, a njima i ono paše.

Kristina se sjajno zabavljala i pokazala delić atmosfere sa snimanja, gde se đuskalo uz neke dobre note, obećavajući i gledaocima sjajan provod u najluđoj noći.

Nataši i Kristini u ovom putovanju u prošlost društvo su pravile i njihove koleginice Sandra Perović i Dragana Kosjerina.

hellomagazin.rs/m.g. Mirko Tabašević/hello/arhiva