Ceca otputovala na odmor, pokazala u kakvoj idili uživa (video)

Ceca otputovala na odmor, pokazala u kakvoj idili uživa (video)

Autor: | 04/01/2021

0

Odmor Cece Ražnatović, tema je o kojoj medijima danas pišu. Pevačica je Novu godinu dočekala u svom toplom domu sa porodicom, a uživanje pored unuka Željka na kratko je prekinula mini odmorom. Naime, iako nije radila za doček, Ceca je odlučila da 2021. godinu započne na malo drugačiji način, daleko od gradske gužve i haosa.

Pročitajte: Ekskluzivno za “HELLO!” Ceca i Anastasija Ražnatović - Najbolje tek dolazi

foto: ATA Images

Ovog puta odmor Ceca Ražnatović nije odlučila da provede na nekoj toploj i egzotičnoj destinaciji, već na planini. Okružena snežnom idilom, Ceca je pokazala kako se opušta i puni baterije za nove poslovne poduhvate. Fanovi su oduševljeni koliko odmorno i sveže ona izgleda, pa je sigurno da joj odmor i te kako prija.

Iako nije sportski tip, i ne voli da skija Ceca je svim pratiocima na "Instagramu" pokazala i delić atmosfere sa snežne planine. Na minusu i hladnom snegu, Ceca je uz osmeh pozdravila sve fanove, koji sa nestrpljenjem iščekuju 14. jun, kada će najverovatnije svetlost ugledati njen najnoviji album.

Pročitajte: Ceca Ražnatović godinama je ćutala o emotivnom životu, a sada javno priznala - Nisam bila sama svih 20 godina

- Reći ću vam samo da će album biti u Cecinom dobro poznatom maniru. Naravno, biće i iznenađenja, ali ne mogu da vam kažem kada će tačno biti objavljen. Vidite i sami kakvo je stanje povodom pandemije korona virusa, tako da zaista ne bih ništa da prejudiciram. Ali znam da je Cecina želja da on bude objavljen za njen rođendan 14. juna - otkrila je Marina Tucaković za "Blic".

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs ATA Images; Instagram

Najnovije vesti