Nina Bosiljčić ukrala mami šou: Koncert Jelene Tomašević obeležile snažne emocije i pevačicine suze, potresno (video)

Nina Bosiljčić ukrala mami šou: Koncert Jelene Tomašević obeležile snažne emocije i pevačicine suze, potresno (video)

Autor: | 23/12/2021

0

Ćerka Jelene Tomašević ukrala mami šou

Posle pune dve godine, pop pevačica Jelena Tomašević održala je sinoć koncert u Kombank dvorani, koji se već posle nekoliko minuta pretvorio u nezaboravan muzički doživljaj. Publika je toliko uželela Jeleninih pesama i izvedbi da ju je sa uživanjem slušala dva sata i vraćala na bis čak tri puta. 

Pročitajte: Jelena Ćerka Jelene Tomašević pevačicin je najveću uspeh - Najsrećnija sam kao majka

ATA Images

 

- Hvala vam što me volite. Ništa se u životu ne podrazumeva, pa ni ljubav. I ja vas puno volim - emotivno se pred sam kraj pevačica obratila publici koja je većinu koncerta ispratila plešući i pevajući sada već neprolazne hitove.

ATA Images

 

Ćerka Jelene Tomašević i Ivana Bosiljčića oduševila 

Koncert Jelene Tomašević ostaće upamćen i po pojavljivanju njene ćerke Nine, koja je u Kombank dvoranu došla u pratnji oca Ivana Bosiljčića.

Boško Karanović

 

Preslatka Nina, koja je od roditelja pokupila sve najlepše, jedva je čekala da mama izađe na binu i svojim glasom ozari publiku. 

ATA Images

 

Na samom kraju koncerta, Jelena je na zahtev publike otpevala veliki hit „Melanholija“ koji je posvetila nedavno preminulom klavijaturisti i kompozitoru Aleksandru Banjcu sa kojim je sjajno sarađivala tokom svoje dosadašnje karijere. Suze u očima Jelena nije mogla sa sakrije, a aplauz i podrška publike dali su joj snagu i vetar u leđa da koncert završi u velikom stilu.  

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti

Najnovije vesti