Ostavila ga je, a on je pao u Hristinin zagrljaj: Ovaj naš poznati sportista bivši je dečko Jelene Đoković (foto)

Ostavila ga je, a on je pao u Hristinin zagrljaj: Ovaj naš poznati sportista bivši je dečko Jelene Đoković (foto)

Autor: | 22/12/2021

1

Bivši dečko Jelene Đoković bio je ovaj naš sportista

Iako imaju tek „trideset i neku“, stiče se utisak da su Novak i Jelena Đoković zajedno čitavu večnost. Istina, upoznali su se u ranoj mladosti i jedno uz drugo odrastali i sazrevali, ali pre nego što su se sreli imali su prve mladalačke ljubavi.

Profimedia

 

U vreme dok se još prezivala Ristić Jelena je volela tenisera Ivana Bjelicu Gileta, naočitog Beograđanina, koji danas ima 37 godina. Njihova veza ipak nije potrajala, ponajviše zato što su u tom periodu bili vrlo mladi, pa i nezreli.

Pročitajte: Da li ste znali? Jelena Đoković bavila se modelingom, o ovim fotografijama u kupaćem dugo se pričalo (foto)

Arhiva Hello!

 

Bivši dečko Jelene Đoković ubrzo je zavoleo nju 

Ubrzo potom upoznala je Novaka, ostalo je istorija. Jelenina kratkotrajna romansa sa Novakovim kolegom brzo je pala u zaborav, ali ime Ivana Bjelice nastavilo je da se pominje u medijima i mimo rubrika rezervisanih za sport.

Instagram

 

Pre pet godina Ivan je počeo da se zabavlja sa Hristinom Popović koja, osim umetničkog, neguje i sportski duh. Iako o svom odnosu nikada nisu javno govorili, da je ljubavi došao kraj postalo je jasno 2018. godine, kada je plavokosa glumica izbrisala zajedničke fotografije sa svog „Instagram“ profila.

Pročitajte: Obe ih znate, ali ih nikada ne biste povezali - Ovo je majka Hristine Popović (foto)

ATA Images

 

Mada se, nekoliko meseci kasnije, proneo glas da su Hristina i Ivan probali da daju drugu šansu svojoj ljubavi, ispostavilo se da od pomirenja nema ništa, pa je svako nastavio svojim putem.

ATA Images

 

 

Komentari (1)

Loading
Danka 09:54 02.01.2022
Odgovori

Ostavite Jelenu i Novaka da uživaju.Ovo su toliko besmisleni naslovi.Jedino ovaj sa Natašom,ako njoj znači Noletu sigurno ne.Đokovići uživajte,vi ste uzor omladini koja zna šta su prave vrednosti

hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti

Pročitajte još