Muk: Novak u zagrljaju naše poznate glumice! Baš one koja je pala i u naručje bivšeg dečka Jelene Đoković (foto)

Muk: Novak u zagrljaju naše poznate glumice! Baš one koja je pala i u naručje bivšeg dečka Jelene Đoković (foto)

Autor: | 16/08/2022

0

Dečko Jelene Đoković bio je on

Svetski a naš, Novak Đoković odmor provodi u Srbiji, tačnije u Sokobanji. Brojni turisti ostali su zatečeni kada su najboljeg tenisera sveta sreli u mestu, a pojedini su ga videli i dok je „osvajao“ visine Soko-grada.

Pročitajte: Pocepane farmerke nasuprot prefinjenoj haljini - Jelena i Dijana Đoković konačno zajedno u javnosti, komentari ne prestaju

Instagram

 

Dan kasnije stigao je i do Rtnja, planine za koju kažu da je „pupak sveta“. Tamo je sreo Hristinu Popović sa kojom se fotografisao za uspomenu, a ona nije propustila priliku da sa pratiocima na Instagramu podeli svoje oduševljenje. „Hvala kosmosu“, napisala je glumica u objavi.

Instagram

 

Dečko Jelene Đoković pao u zagrljaj Hristine Popović 

Zanimljivo je da su Hristina Popović i Jelena Đoković svojevremeno bile zaljubljene u istog muškarca. Naime, Jelena je, pre nego što je upoznala sadašnjeg supruga, imala kratku romansu sa teniserom Ivanom Bjelicom.

Pročitajte: Jelena Đoković pobesnela, pa mu sve sasula u lice - Nadam se da ćeš postati maskota za mržnju i nasilničko ponašanje

ATA Images

 

On je kasnije upoznao Hristinu, sa kojom je bio u vezi do 2018. godine. Da su raskinuli, postalo je jasno kada je glumica obrisala zajedničke fotografije sa Instagrama.

ATA Images

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti