Avanturistički duh Hristine Popović ne miruje, nećete verovati gde glumica spava: „Ostvario mi se san“ (foto)

Avanturistički duh Hristine Popović ne miruje, nećete verovati gde glumica spava: „Ostvario mi se san“ (foto)

Autor: | 13/05/2021

0

Odmor Hristine Popović - nesvakidašnja avantura u divljini

Nakon što je oduševila region u spotu „Hejt Sloveni“, Hristina Popović uputila se na zasluženi odmor sa devetogodišnjom ćerkom Lučom, a društvo im pravi i kućni ljubimac. Imajući u vidu da je glumica poznata kao veliki avanturista, moglo se očekivati da kako izbor destinacije, tako i samo putovanje budu nesvakidašnji.

Pročitajte: Glumica i vrhunski sportista - Hristina Popović osvojila medalju u olimpijskom triatlonu!

„Srećna na 1000%. Ostvario mi se san koji sanjam jako dugo, da sa ćerkom i psom provodim noći u divljini, tamo gde mi izaberemo. Otkrile smo potpunu čaroliju od mesta, Sotsko jezero – mala Luizijana“, poručila je Hristina u objavi na „Instagramu“, čim se smestila na lokaciji koja je malo poznata široj javnosti, iako je od centra Šida udaljena deset, a od Beograda oko sto kilometara.

Pročitajte: Hristina Popović kreće u avanturu života - Trka sa haskijima kroz ledeno carstvo Arktika

Nema sumnje da je Hristinina ćerka Luča nasledila maminu ljubav prema netaknutoj prirodi i avanturistički duh, pa joj ne smeta da noći provodi u šatoru postavljenom na krovu automobila, iako to iskustvo nije uvek prijatno.

„Stali i prkosili vetru. Šator dobro podneo vremenske uslove. Noćili na – 2“, nastavila je da prenosi utiske Hristina koju, uprkos vremenskim neprilikama, nije napustio entuzijazam s kojim je krenula u pustolovinu.

„Da se ovako što češće budim“, poželela je, uz fotografiju na kojoj, kroz šatorski prozor, posmatra površinu jezera.

Pročitajte: Odmor Hristine Popović - Polarna avantura

Instagram

 

Pre tri godine Hristina Popović bila je među malobrojnim učesnicima ekspedicije na Arktiku, gde je psećom zapregom ušla 200 km „duboko“ u ledom okovan arktički krug. Od 1997. godine do danas ovu trku završilo je tek oko dvesta ljudi, nuporedivo manje nego što ih je osvojilo Everest. Među njima je i neustrašiva Hristina. „Bilo je izazovno, imala sam utisak da sam na drugoj planeti“, poručila je po povratku u Srbiju.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin