40 dana od smrti Marinka Rokvića: Vanbračni sin stigao iz Kanade, neutešna supruga Slavica na grob donela bele kale (foto)

40 dana od smrti Marinka Rokvića: Vanbračni sin stigao iz Kanade, neutešna supruga Slavica na grob donela bele kale (foto)

Autor: | 15/12/2021

0

Marinko Rokvić - 40 dana od smrti

Vanbračni sin Marinka Rokvića, koji sa porodicom živi u Kanadi, stigao je u Srbiju kako bi prisustvovao četrdesetodnevnom pomenu pokojnom ocu.

 

Dario Rokvić nije mogao da dođe na sahranu, ali je sa braćom danas obišao Marinkovu večnu kuću na Novom bežanijskom groblju.

Pročitajte: Prva ispovest Nikole Rokvića posle očeve smrti - Despot je ljut, kaže da će postati naučnik i naći lek protiv smrti kako bi vratio dedu

Ata Images

 

- Dariova deca su u Kanadi, a on je došao na pomen. Zbog svega što je imao prethodno dogovoreno, nije mogao da dođe na sahranu, ali sada je s nama u Beogradu i ostaće 10 dana – otkrio je Nikola Rokvić u intervjuu za novi Story.

Pročitajte: Vanbračni sin Marinka Rokvića u poseti ocu i polubraći, Nikola podelio fotografiju emotivnog susreta (foto)

Ata Images

 

Večnu kuću Marinka Rokvića obišla je cela porodica na čelu sa suprugom Slavicom koja je na grob položila buket belih kala. Iako se trudila da bude jaka, emocije su je nadvaladale kada su sveštenici počeli da čitaju molitve.

Pročitajte: Nikola Rokvić objavio potresnu fotografiju, ovako je Marinko izgledao u poslednjim danima života (foto)

ATA Images

 

ATA Images

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin