Ignjasio iz popularne serije Kasandra danas izgleda neverovatno, iznenadićete se (foto)

Ignjasio iz popularne serije Kasandra danas izgleda neverovatno, iznenadićete se (foto)

Autor: | 29/11/2021

0

Ignjasio izgleda bolje nego ikada

Kako danas izgleda čuveni Ignjasio iz ultrapopularne serije „Kasandra“? Pa, skoro isto, iako je prošlo dve i po decenije otkako smo ga poslednji put videli.

U jednoj od prvih latino telenovela koje su osvojile planetu Osvaldo Rios tumačio je dve uloge, Ignjasija i njegovog brata blizanca Luisa Davida. Markantni Portorikanac otvorio je sedmu deceniju života i promenio se tek za nekoliko bora na licu.

Pročitajte: Koraima Tores, čuvena Kasandra koju su svi voleli - U Srbiji sam se osećala kao kod svoje kuće (video)

Žene su uzdisale za njim, šuškalo se da mu ni Šakira nije odolela, epizode iz hit sapunice prepričavale su se uz duboke uzdahe, toga se odlično sećamo, ali, ako bacite pogled na njegov „Instagram“, zaustaviće vam dah istim intenzitetom kao u dobra stara Kasandrina vremena.

Šta da vam kažemo o zgodnom Osvaldu? Iza sebe ima tri braka (Sili Dijaz, Karmen Dominiči, Žeraldin Fernandes) i tri sina, a od 2015. u vezi je da koleginicom Ivelin Giro. U oktobru je proslavio 61. rođendan, ali izgleda kao da ima bar dvadeset godina manje. Jasno je da mu je teretana i dalje omiljeni hobi. Uostalom, uverite se i sami...

Pročitajte: Čuvena zvezda latino sapunice oduševljena Bikovićem - Zgodan je i talentovan

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin