Nije mnogo vodila računa šta jede: Osvanula prva fotografija Berguzar Korel posle trećeg porođaja

Nije mnogo vodila računa šta jede: Osvanula prva fotografija Berguzar Korel posle trećeg porođaja

Autor: | 17/12/2021

1

Izgled Berguzar Korel svi komentarišu

Početkom novembra prelepa turska glumica Berguzar Korel porodila se po treći put i na svet donela ćerku Lejlu. Prva fotografija preslatke devojčice oduševila je svet, a supruga Halita Ergenča vešto je izbegavala da pokaže kako ona izgleda.

Pročitajte: Konačno u maminom naručju - Berguzar Korel raznežila javnost prvom slikom ćerke Lejle (foto)

Iako se ni posle prethodne dve trudnoće, kada je rodila sinove Alija i Hana, nije preterano opterećivala fizičkim izgledom, izgleda da je sada sve bilo drugačije. Fanovi su oduvek bili oštri kada je njen izgled u pitanju, pa su umeli da joj upute oštre kritike.

Izgled Berguzar Korel će vas ostaviti bez daha

Da je lepa Šeherezada uspela sve da iznenadi, govori i njena najnovija fotografija koju je objavila na „Instagramu“. Od viška kilograma, koje su mnogi očekivali, nema ni traga ni glasa. Izgled Berguzar Korel zaista je savršen, a komplimenti se samo nižu.

 

Komentari (1)

Loading
Zajko Kukurajko 15:10 19.12.2021
Odgovori

Bog je stvorio Adama i Svu savršene, to što su namerno napustili Božju porodicu, nismo mi, njihova deca krivi, zato i 6000 godina kasnije ima izuzetno lepih ljudi oba pola, a kad dođe Božje carstvo i ovde na zemlji (za koje se molimo već 2000 godina) onda će opet svi biti savršeno lepi... ne samo šeherezada ...

hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti

Pročitajte još

Najnovije vesti