Ivica Dačić otkrio nove detalje o stanju Milutina Mrkonjića: Lekari daju sve od sebe, ostaje nam samo da se molimo

Ivica Dačić otkrio nove detalje o stanju Milutina Mrkonjića: Lekari daju sve od sebe, ostaje nam samo da se molimo

Autor: | 19/11/2021

0

Zdravlje Milutina Mrkonjića i dalje je kritično

Gostujući u jutarnjem programu Kurir televizije, predsednik Narodne skupštine i lider socijalista Ivica Dačić otkrio je da je stanje nekadašnjeg ministra Milutina Mrkonjića (79) i dalje dosta teško.

- Do pre dva dana je bilo veoma kritično. Mislim da zaista treba da se zahvalim svim lekarima - rekao je Dačić i dodao da Mrkonjić nije u mogućnosti da priča.

Pročitajte: Milutin Mrkonjić hospitalizovan, strah na licu Ane Bekute zabrinuo javnost - Ugrađen mu je pejsmejker (video)

Kurir televizija printscreen

 

- Čuo sam se sa doktorom Bojićem. Mrkonjić je njihov stari pacijent. Bio je nedavno na operaciji. Postoje neke stvari koje nije hteo da uradi ranije jer je mislio da ima vremena. Sada se te stvari dodatno komplikuju. Lekari daju sve od sebe. Svi smo zabrinuti i ostaje samo da se molimo Bogu za njegovo zdravlje. Nadamo se da će pobediti.

Pročitajte: Jubilej u bolničkoj postelji - Ana Bekuta i Milutin Mrkonjić slave deceniju ljubavi

ATA Images

 

Počasni predsednik Socijalističke partije i narodni poslanik, koji je u maju napunio 79 godina, nalazi se na odeljenju Intenzivne nege, na aparatima, pošto se njegova zdravstvena situacija naglo pogoršala.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti

Najnovije vesti