Trebalo joj je vremena, ali ne odustaje: Danijela Martinović zna šta želi, boriće se svim srcem

Trebalo joj je vremena, ali ne odustaje: Danijela Martinović zna šta želi, boriće se svim srcem

Autor: | 16/11/2021

1

Danijela i Petar intrigiraju javnost i posle raskida

Danijela Martinović i Petar Grašo bili su jedan od omiljenih parova regiona, a onda su, posle 24 godine, šokirali raskidom. Upoznali su se davne 1995. na festivalu u Opatiji, da bi emotivnu vezu otpočeli dve godine kasnije.

Pročitajte: Fotografija govori više od hiljadu reči - Petar Grašo i Hana Huljić više ne kriju koliko se vole (foto)

Mirko Tabađević

 

Grašo je 2019. u emisjiji “Zvezde” otkrio kako je izgledao njihov prvi susret na koji ga je podsetila “Magazinova” pesma “Svilena” koju je izvela jedna kandidatkinja.

- Ovu pesmu napisao je Tonči Huljić, otpevala ju je Danijela… Ja sam 1995. na “Dori” bio autore pesme “Boginja” koju je otpevao Oliver Dragojević. Mi smo bili drugi jer, naravno, na svakom festivalu gde Tonči Huljić piše pesmu, on bude prvi – našalio se i dodao:

- Ja sam gledao taj njihov sto, nisam ih tada poznavao… Zdenko Runjić, Oliver i ja sedili smo i ja sam gledao taj sto pored i razmišljam: Sad su ti neki Huljići pobedili. Vidi ovu malu plavu koja peva “kiki-riki-miki-moj”. Meni tu ništa nije bilo jasno. Na kraju je ta “mala” već 22 godine moja devojka, a ovaj čovek do mene je moj veliki prijatelj i jedan od najboljih autora mojih hitova. Život je ponekad tako duhovit.

Pročitajte: Pre veze sa Grašom Danijela je bila u braku sa ovim kontroverznim pevačem - Ništa ne bih promenila

Instagram

 

Nekoliko meseci nakon što su raskinuli regionom je kao bomba odjeknula vest da je Petar Grašo uplovio u romansu sa Hanom Huljić, ćerkom svojih bliskih prijatelja i saradnika. Danijela Martinović, sa druge strane, mudro ćuti i ne komentariše novi par.

Tek ih je diskretno izbrisala sa “Instagrama” - Petra, Hanu, Tončija... Na svom profilu uglavnom objavljuje profesionalne fotografije na kojima izgleda besprekorno. Takođe, pohvalila se i da se odvažila da isproba ziplajn, istakavši da je to bio jedan od najboljih osećaja.

Pročitajte: Ispovest Danijele Martinović o neostvarenom majčinstvu će vas slomiti - Obraćam se svom nerođenom detetu...

“Previše se ozbiljno shvatamo... Shvatila sam kako je jedino važno to da smo mirni unutar sebe, da poklonimo drugom čoveku, stvorenju, malo pažnje, osmeh, neku lepu reč jer upravo su ti mali trenuci ono što čini život sretnim”, poručila je pored jedne fotografije. Naravno, Danijela nije odustala ni od muzike, i svi se slažu u jednom – bila i ostala dama.

 

Komentari (1)

Loading
Kukavci 16:34 16.11.2021
Odgovori

Hronologija nešto ne klapa kako treba. Zar se dotična nije te čuvene '95 udala za Marka Perkovića, tri godine bila sa njim u braku, još tri godine čekala crkveni razvod a 24 godine provela sa ovim drugim...možda u estradnom svetu u emotivnim vezama priznaju beneficirani staž...naročito ovim " smernim prodavačicama saveta za bolji život, propagatoricama duhovnog pročišćenja i ostalih life couch tehnika. Ili mi ne umemo da se igramo....

hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti