Pre veze sa Grašom Danijela je bila u braku sa ovim kontroverznim pevačem: Ništa ne bih promenila

Pre veze sa Grašom Danijela je bila u braku sa ovim kontroverznim pevačem: Ništa ne bih promenila

Autor: | 08/11/2021

2

Bivši muž Danijele Martinović bio je on

Danijela Martinović ovih dana prolazi kroz teške trenutke na privatnom planu posle okončanja 24 godine romase sa Petrom Grašom. I dok je on sreću pronašao u zagrljaju Hane Huljić Danijela se okrenula karijeri.

‒ Novinske stupce osvajaću pesmama i pametnim izjavama, a ako vi, novinari, ne budete „trzali“ na to, onda ću naći četiri, pet ljubavnika ‒ poručila je u šali.

Pročitajte: Ispovest Danijele Martinović o neostvarenom majčinstvu će vas slomiti - Obraćam se svom nerođenom detetu...

Srećko Rundić

 

Bivši muž Danijele Martinović javnosti je i te kako poznat 

Mlađim generacijama manje je poznato da je splitska pevačica, koja je ovog leta proslavila jubilarni pedeseti rođendan, tri godine bila u braku sa kontroverznim Markom Perkovićem Tompsonom. Venčali su se 1995. godine u „Crkvi svetog Dominika“ kod Pazara u Splitu, a tri godine kasnije su se razveli. Još toliko je trebalo da prođe dok brak nije i crkveno poništen.

‒ Samo ročište izgledalo je kao obična brakorazvodna parnica, s tom razlikom da se nije održavalo u sudnici, nego u ckrvi ‒ pričala je kasnije Danijela. ‒ Marko i ja došli smo sa svedocima koji su svedočili u korist, odnosno na štetu mene kao žene. Ispostavilo se da supruga nisam tukla, da nije istina da svesno nisam želela decu, kao i da nisam imala nikakvu tešku bolest koju sam zatajila pri stupanju u brak. Na osnovu svega toga zaključili su da nema razloga za poništenje našeg braka, ostavljajući nam pravo na žalbu.

Pročitajte: Fotografija koja će Danijeli slomiti srce - Petar Grašo u zagrljaju nove devojke

Twitter

 

Na pitanje šta je naučila iz tog mladalačkog braka Danijela Martinović je u intervjuu koji je nedavno dala izjavila:

‒ Mislim da sve u našem životu dođe i dogodi se zato što neke stvari moramo proći. Sada sam zrelija, definitivno hrabrija i još uvek svesna da je sve ono što je trebalo biti bilo. Oboje smo izvukli najbolje od toga i krenuli smo u svoj život. I da me pitate da li bih nešto menjala, ne bih, jer svako iskustvo donosi spoznaje.

Pročitajte: Odgovor će vas iznenaditi - Danijela Martinović još pre četiri godine priznala šta bi uradila Graši kada bi ga uhvatila u preljubi

Na konstataciju da je već bila udata i da se više i ne bi trebala udavati, uzvratila je:

‒ Pa, istina. Shvatila sam da okivanje u neke forme ništa ne znači.

Komentari (2)

Loading
Mirjana 19:21 09.11.2021
Odgovori

Nije mi jasno zašto je i do sada živeo sa njom?On je lep , uspešan i treba da ima naslednike.

Kukavci 18:30 11.11.2021
Odgovori

'95 se udala, ' 98 se rastala, još tri godine čekala crkveni razvod, znači do 2001. Sad je 2021, a sa Grašom je kažu provela 24 godine....nešto matematika ne štima ...ili su pojmovi vere, vernosti,ljubavi krajnje rastegljivi u njenom svetu " ostavljene paćenice"...malo smeta kad neko za sebe tvrdi da je nadahnut verom, kad vam drži predavanja o tome kako i šta, a delima to ne podržava

hellomagazin.rs hellomagazin

Najnovije vesti