Iz prijateljstva rodila se iskrena ljubav: Ovako su Jelena i Žika izgledali na venčanju, mladinu haljinu i danas svi komentarišu

Iz prijateljstva rodila se iskrena ljubav: Ovako su Jelena i Žika izgledali na venčanju, mladinu haljinu i danas svi komentarišu

Autor: | 12/11/2021

0

Jelena i Žika uživaju u iskrenoj ljubavi 

Ove jeseni grupa „Zana“ obeležila je četiri decenije kontinuirane karijere, a 7. septembra supružnici Živanović, Jelena i Zoran Žika, proslavili su 13 godina braka.

Na pitanje kako su od poslovnih saradnika na relaciji pevačica‒frontmen benda postali nešto više svojevremeno su otkrili:

‒ Sve se desilo vrlo spontano. Iz iskrenog prijateljstva rodila se iskrena ljubav. Zajedno smo prošli mnogo lepih i manje lepih stvari, bili smo jedno drugom podrška, i sve što nam se dešavalo definitivno je učvrstilo, čak „zacementiralo“ odluku da jednog dana, posle svega, ostanemo zajedno.

Pročitajte: Jelena i Žika iz "Zane" - Naš brak je nestandardan

Boško Karanović

 

Sudbonosno „da“ izgovorili su u užem krugu porodice i prijatelja, prvo u crkvi „Ružici“ na Kalemegdanu, a zatim i pred matičarem u restoranu „Kalemegdanska terasa“. Mladoženja je za tu priliku obukao klasično crno odelo, belu košulju i crnu kravatu, dok je Jelena izabrala ležernu belu haljinu na bretele, koje je upotpunila zanimljivim detaljima – elegantnim srebrnim sandalama i srebrnom torbicom.

Boško Karanović

 

‒ Od sada sam gospođa Živanović, ali verujem da će me, kao i do sada, svi zvati Jelena „Zana“ ‒ izjavila je Jelena, devojačko Galonić, u prvom intervjuu koji je dala posle udaje za dugogodišnjeg partnera.

Pročitajte: Dobro ćete pogledati fotografije - Da ste nekadašnju pevačicu "Zane" sreli na ulici nikada je ne biste prepoznali

Boško Karanović

 

‒ Pored građanskog odlučili smo se i za crkveno venčanje, jer ono za nas ima posebnu težinu i važnost. „Papir“ često ume da bude, umesto početka, kraj lepe veze. Ali, kao što jedna naša pesma kaže: „U životu ne valja praviti rezervacije“. Nas dvoje smo veoma svesni toga da na ljubavi treba raditi i „ne ušuškavati se“, tako da ćemo imati pune ruke posla ‒ pričali su Živanovići 2008. godine.

S obzirom da se i danas mogu pohvaliti srećnim i stabilnim brakom, jasno je da su svoj odnos igradili na ljubavi, poštovanju i poverenju.

 

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti

Pročitajte još